Taira


VARDAS: Taira
AMŽIUS: 2018 08 18
DYDIS: Vidutinio ūgio, sveriu 20 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Viskas! Oficialiai galiu pareikšti, kad buvau neteisėtai apkaltinta ir tik tapau diskriminacijos auka. Esu nuostabus šuo ir tai, kaip atsidūriau prieglaudoje, tik įrodo, kad į tokius šunis, kaip aš, žmonės vis dar žiūri per kažkokį klaidingą įsitikinimą.
O viskas buvo taip. Vieni žmonės mane tiesiog rado. Kaip ir kodėl atsidūriau pas juos, nebeprisimenu, žinau tik, kad jie ilgokai ieškojo mano tikrųjų savininkų, bet tie neatsirado. Galiausiai nusprendė mane pasilikti ir nutiko ta kvaila istorija, pakeitusi viską. Turėjom eiti į lauką. Uždėjo man antsnukį, bet pavadžio prisegti nespėjo, kai kažkas atidarė duris ir aš išlėkiau į kiemą. Pro šalį, kaip tyčia, klibikščiavo kaimynai. O aš, būdama mandagi ir emocinga mergina, šokau tiems kaimynams į glėbį. Tie iškart isterikuot! Mane kaltint užpuolimu! Nors aš buvau su antsnukiu ir net neturėjau galimybės jiems kažko padaryt. Jie buvo pavojingesni man, nei aš jiems. Pradėjo reikalauti, kad būčiau užmigdyta. Įsivaizduojat? Jei tą patį veiksmą būtų atlikęs koks labradoras, žydraakis haskis ar šiaip koks baltas pūkuotas šuniukas ir net be antsnukio, galiu duot uodegą nukirst, kad nieko panašaus nebūtų įvykę.
Neatsimenu, kodėl ir kaip atsidūriau klinikoj, bet veterinarai pasakė, kad sveiko, jauno ir, jų suvokimu, neagresyvaus šuns jie nemigdys. Tada visa minia man neabejingų žmonių pradėjo skambint prieglaudoms, prašydami, kad mane kažkas priimtų pas save. Taip aš atsidūriau čia. Kadangi niekas nematė, kaip aš ten susidūriau su tais kaimynais, kurį laiką prieglauda mane stebėjo. Maža ką, o gal man "užplaukia" kokios nesąmonės į galvą. Bet nieko! Esu vienas maloniausių šunų prieglaudoje. Vakar su savanore net į žygį variau. Su man nepažįstamais žmonėm, man nepažįstamoje vietoje. Ir elgiausi puikiai! Paklusni, dėmesinga, energinga, visada geros nuotaikos, atvira širdimi einanti į žmogų - va toks aš esu šuo. Ir aš ieškau žmogaus, kuris būtų vertas gero šuns.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.