Semas


VARDAS: Semas
AMŽIUS: 2020 09 23
DYDIS: Nykštukinis, 2 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Semas - mažylis iš Mariupolio.
Du kilogramus sveriantis kovotojas, kuris 4 valandas praleido po griuvėsiais, kai buvo susprogdinti jo namai ir pražudyti šeimininkai... Semas išliko gyvas ir kelias valandas laukė, kol jį iš po griuvėsių ištrauks gelbėtojai.
Šeimininkų sūnus išvežė Semą iš Ukrainos. Klaipėdoje šiaip ne taip rado butą nuomai su šuniuku. Bet Semas naujoje vietoje likęs vienas pradėdavo loti. Kaimynai, neapsikentę triukšmo, sklindančio iš šito galingo piliečio, pradėjo skųstis buto savininkui, buto savininkas iškėlė ultimatumą arba išsikelia šuo, arba abu, ir Semo šeimininkų sūnus kreipėsi į mus. Suvokiant, kad kažkur žmonės nuolat girdi sirenų kauksmą ir bombų sprogimą, mums sunkiai suvokiami tokie skundai. Bet yra kaip yra.
Pas mus taip pat pirmomis dienomis Semas daug kalbėjo. Galiausiai apsiprato, suvokė, kad ne visada šuns balsas eina į dangų, ir dabar puikiai moka patylėti.
Nežinome, ar tai potrauminio streso pasėkmė, ar įgimta (Semas yra daugyklinis šuniukas), bet jis turi gerti raminančius vaistus, nes nepažįstamos situacijos kelia jam didelį stresą.
O šiaip labai smagus mažylis, mažas ūgiu, bet didelis savo asmenybe. Sutinka tave vizgindamas visą kūnelį, atrodo, sprogs iš meilės. Lygiavertiškai varinėja po kiemą su dideliais šunimis, nė lašelio nesigėdindamas kabina ilgakojes kalytes pasivaikščiojimo metu. Ir už tai, kas priklauso jam, kovoja iki galo! Pabandykit atimti iš jo maisto dubenėlį, susiremsit su rimtu kovotoju. Nekyla abejonių, iš kokios šalies šitas ponulis atvyko. Tiesą sakant, su šituo resursų saugojimu reikėtų padirbėti. Aišku, jis labiau įsegs, nei įkąs, bet geriau mokyti jį to nedaryt.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.