Harlis


VARDAS: Harlis
AMŽIUS: 2020 02 02
DYDIS: Nemažas vaikinas, aviganio ūgio, virš 30 kg. 
SKIEPYTAS
ČIPO laukia
KASTRUOTAS

Šitas mielas zuikis atvažiavo pas mus iš "Nuaro". Kartais, kai "Nuare" kuris nors šuniukas per ilgai užsibūna arba, jei yra per didelis bailys ir jam reikia šunų specialisto pagalbos, "Nuaro" savanoriai paklausia, galbūt turėdami vietos, galėtume perimti vieną ar kitą, kad jis tiesiog pakeistų aplinką, pasirodytų kitai publikai ir galbūt tai padidintų jų galimybes rasti namus. Ir turėdami laisvą vietą nuvykstame pas juos. Savanorė buvo siuntusi kelių šunų foto, kurie jau užsisėdėjo. Tik kurį iš jų imti nei aš, nei darbuotoja negalim nuspręsti. Galiausiai ji sako:
- Žinai ką? Nueik, susipažink su visais ir pasakysi pati, kurio nori.
Išeinu aš prie voljerų ieškoti pagal nuotraukas, kuris čia tas Piratas, kuris Bachtaras, o man iš antro voljero - iš antro! Aš praktiškai net nespėjau prieiti prie jų! - šitas pilietis ištiesia leteną per voljerą. Ir viskas! Aš žinau, kad apeisiu, pamatysiu ir tą Piratą, ir tą Brachtarą, bet grįšiu šito. Kuris ne tas, dėl kurio važiavau, kuris ne bailuys ir galbūt neužsibuvo per ilgai, bet jis į mane kreipėsi ir aš kitų nebematysiu.
Paaiškėjo, kad Pjūvis (toks buvo šuniuko vardas "Nuare") visai ne naujokas ir kad atvažiavo su labai skaudžia istorija. Pjūvis jis todėl, kad, kaip mūsų Makinlis, atvažiavo su perpjautu kaklu. Tiesiog buvo pririštas prie grandinės su virvele vietoj antkaklio, kuri kasdien pjovė jam kaklą ir esant kiekvienam judesiui gilino žaizdą. Kai parašiau savanorei, kad pasiėmiau Pjūvį, ir atsiprašinėjau, kad ne vieną iš tų, kuriuos siuntė, ji apsidžiaugė. Sako, kad norėjo klausti dėl jo, bet nedrįso, nes Pjūvis nesutaria su kitais patinais. Ne bėda! Retas patinas myli kitus patinus. Bet negali žinoti, mūsų Liudmila net didžiausius priešus kartais paverčia draugais, tai gal ir Pjūvis greitu laiku varys į trasą su kitais patinais.
Dabar jo vardas Harlis. Nežinom, kaip ten su tais patinais, nes pas mus net per voljerą su niekuo nesusiloja, bet žmogui jis nuostabus! Labai švelnus, mielas, aktyvus jaunas vaikinas, kuris pirmą dieną vos ne paskandino savo voljero, o jau antrą naktį išmiegojo švarut švarutėlis. Nes greit mokosi, greit supranta. Nes nuostabus šuo!
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.