Tigras


VARDAS: Tigras
AMŽIUS: 2015 03 30
DYDIS: Aviganio ūgio
ŠEIMYNINIAI RYŠIAI: Vilkės sūnus
KASTRUOTAS
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS

Aš esu Tigras, Vilkės sūnus, atvažiavau iš Minizoo :) O į Minizoo atvažiavau iš vienos įmonės teritorijos, kurioje gimiau ir gyvenau iki... neseniai. Ta įmonė užsidarė, išsikėlė iš patalpų, tai mūsų paslaugų jai nebereikėjo. Buvom su mama atleisti, tskant...
Iš pradžių nuvežė mus į Minizoo, bet ten nebuvo mums vietos, tai ten dirbanti teta nedrąsiai paklausė, gal "Linksmosios pėdutės" mus galėtų paimti. Ir galėjo :) Ir dabar mes čia :)
Visi galvojo, kad visą gyvenimą gyvenę kaip sargai būsim nelabai socializuoti, o mes, pasirodo, esam net labai išsiauklėję :) Mašinoj abu važiavom kaip patyrę keleiviai, atvažiavę į prieglaudą visus sutikom išskėstom letenos, iškart su visais radom bendrą kalbą, glaustėmės prie darbuotojų ir savanorių, klausėm, kai liepė eiti į voljerą. Mus jau pirmą dieną kieme paleidinėjo be pavadžių, nes prisišaukti mus vieni juokai :) Abu su mama esam labai faini šunys. Norim tokio pat faino šeimininko, kuris neįdarbintų mūsų sargų pareigoms, o pasirinktų kaip draugą :)
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.