Cypa


MANO DOSJE
Vardas: CYPA
Kilmė: Korniš Rekso mišrūnė
Amžius: 5 metukai (paauglė)
Charakteris: šuo katino kailyje (tiems, kurie gerai nepažįsta šunų, paaiškinu, kad esu itin draugiška, meili, atsidavusi, pasiilgstanti - čia tas šuniškumas)
Sudėjimas: ilgos kojos, lieknas liemuo, grakšti stovėsena
Atvykimo į prieglaudą priežastis: liga (ne mano, aš sveika kaip ridikas)

MANO ISTORIJA
Prieš tai penkerius savo gyvenimo metus buvau mylima ir branginama. Į prieglaudą šeimininkė mane atidavė ašarodama ir sielvartaudama, deja, kitaip negalėjo. Šeimininkės mamos liga mane privertė išvykti. Nieko nepadarysi. Būna ir taip. Bet kokiu atveju esu dėkinga savo šeimininkei, kad išaugino mane puikiu katinu. 
Aš esu Korniš Rekso mišrūnė. Žinau, kad tiems, kurie nelabai išmano, aš nepanaši į Kornišą, bet profai iš mano profilio ir švelnesnio nei įprastų katinų kailiuko mato, kad šeimininkė mano kilmės nesumelavo. Esu gana manekeniško sudėjimo. Ir ne tik dėl tų kelių numestų kilogramų. Esu liekna iš prigimties, be to, mano kojos, kaip sakoma, auga iš pažastų, tai praktiškai galėčiau varinėti katinišku podiumu :)
Mano būdas taip pat grynai Korniškas. Be bendravimo su žmogumi tiesiog nykstu, labai pasiilgstu artimo, visada laukiu ateinančio, nes man reikia "pasikalbėti", pasiglaustyti, pažaisti, tiesiog pabendrauti. Jeigu ieškote katino, į kurį galėtumėte nekreipti dėmesio ar kuris nekreiptų dėmesio į jus, tai aš visai ne jums, nuo dėmesio ir veiklos stokos galiu netgi tapti elektrike ir pagražinti jūsų laidus. Tačiau tam, kuris nori bendrauti su savo gyvūnu, aš - tiesiog tobulas pasirinkimas. Aš klausau, kai šeimininkas kalba, lydžiu jį visur, žaidžiu su juo, netgi mokausi, kai jis nori ką nors mane išmokyti. Praktiškai, jei nori šuns, bet neturi galimybės jo vedžioti, tai aš esu kaip tik tau. Galima sakyti, šuo katino kailyje :)
__________________
Tel.Nr. +37062015481
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.