Tasso (VIDEO)


VARDAS: Tasso
AMŽIUS: 2017 04 02
DYDIS: Vidutinio ūgio, 21,5 kg svorio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Vieną savaitgalį čia, prieglaudoje, vyko TASSO sterilizacijos projektas ir savanorė ateidama padėti per jį pakeliui prigriebė ir mane.
Šiaip mudu jos rajone matėmės jau kuris laikas. Aš miegodavau tiesiog vidury pievos. Net žolę vienoj vietoj buvau išgulėjęs. Kas reiškia, kad lauke glaudžiausi netrumpą laiką. Bandė ta savanorė jau kurį laiką mane gaudyti. Nepasidaviau. Tada atsivedė kai ką, kam negalėjau atsispirti - savo rujojančią kalę. Vyriškos prigimties dėka buvau supakuotas ir pristatytas į prieglaudą, kur visos kalės sterilizuotos, čia jik visokie sterilizacijų projektai!
Įdėjo skelbimą, kad ieško mano šeimininkų. Bet merginos čia iš mano elgesio, kailio ir visokių kitokių ženklų įtarė, kad aš gyvenau kažkokioj teritorijoj ir nelabai ten į namus panašu. Panašu, kad žvitri čia dirbančių žmonių akis neapgavo - ne vienas komentaras buvo apie tai, kad aš esu iš kažkokios aikštelės kažkokioj gatvėj. Panašu, kad man visai pasisekė. Galėsiu rasti nebe teritoriją, o namus ;)
Atvažiavau čia susitraukęs, išsigandęs, su kokiom įsisegučių erkių. Visos gailėjo mane, vedėsi į savo kambarį, kad kuo greičiau apsiprasčiau būti tarp žmonių ir kad pastebėtų, jei netyčia dėl erkių pasireikštų babeziozė ir kad jos nepraleistų. Lyg tai praslinkau su tom erkių ligom. Ir išdrąsėjau. Kai kas sako, kad netgi išnaglėjau. Gavau kambariokę. Tokia bajava merga, tai aš nenusileidžiu jai. Man atrodo, kad aš jau visai apsipratau. Jau po truputį dairausi namų ;)

 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.