Stafis


VARDAS: Stafis
AMŽIUS: 2014 11 04
DYDIS: Esu nemažas šuo, sveriu 27 kg
KILMĖS ŠALIS: Atvažiavau iš Ukrainos
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Vakar turėjau prisistatyti su antsnukiu kaip koks pavojingas šuo. Šiandien noriu pasirodyt nuogu snukiu. Pažiūrėkit - nu, argi ne fainas?
Aš esu dar vienas šuniukas iš karo. Man pasisekė, kad mano kelyje pasitaikė žmonės, kurie bėgdami iš karo siaubiamos savo šalies paėmė ir mane. Ar prasidėjus žiaurumams, ar ir iki tol (dabar jau viskas galvoj susimaišė) aš atsidūriau kažkokioj baisioj vietoj (įkelsiu į komentarus). Žmonėms tiesiog pagailo manęs ir negalėjo manęs ten palikti. Aš nebuvau jų šuo, todėl atvažiavę čia rado man laikiną globą, kol galiausiai persikėliau į Linksmąsias pėdutes.
Atvežusi mane į prieglaudą laikina globėja sakė, kad aš nemėgstu vaikų ir puolu kitus šunis. Mergaitėms iškart pasirodžiau visai sukalbamas ir fainas, bet iš atsargumo nepuolė tikrinti, kiek jos žodžiuose tiesos. Viską darė po truputį. Pirma susipažinau su darbuotojos dukra (atkreipkit dėmesį, kad pirmiau išbando "ant" vaikų, o tik paskui veda prie šunų :D). Ir man visai ta mergaitė patiko. Aišku, pati mergaitė faina, su šunimis augusi, žino, kaip su mumis bendrauti. Tik aš truputį įsijaučiau žaizdamas, tai pradėjau šokinėti, nejausdamas savo jėgų. Gal šitokį puolimą ant vaikų globėja ir turėjo omeny.
O vakar sutikau pirmąjį sajo šunį. Kalytę. Mano tautietę. Taip apsidžiaugiau pamatęs šunį, kad prilėkiau patenkintas. Kūno kalboje jokio grasinimo, uodega makaluojasi į šonus neįtempta, pilna džiaugsmo, letenomis makaluoju, kviečiu žaisti, net keterą pašiaušiau tik vos vos ir tai tik pradžioj - žodžiu, net neplanavau jos pulti, viskas, ko norėjau, tai žaisti. Bet neeee! Ta dramų karalienė pradėjo dantis šiepti, bėgti, vaidinti, kad aš ją čia skriaudžiu. Net pasimečiau! Tai dabar mane pažindins vis su nauju šuniu ir žiūrėsim, gal aš turiu visai gerą santykį į tuos šunis ir puolu ne ant jų, o pas juos norėdamas žaisti, bendrauti, tik darau tai taip energingai, kad lieku nesuprastas. Pažiūrėsim!
O va kas mane tikrai supranta ir ką suprantu aš - tai žmonės. Tie, kurie suaugę ir kurie moka bendrauti su šunimis. Žinokit, iš pasilakstymo grįžau prisiklausęs tiek komplimentų, toks cacutis, toks šaunuolis, kad dabar jau nebegaliu pasišiukšlint. Mergos mane labai myli. Sako, kad kažkam labai pasiseks, kas priims mane į savo šeimą.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.