Nasa


VARDAS: Nasa
AMŽIUS: 2018 08 18
DYDIS: Esu tvirta merga, apie 25 kg svorio
KITI GYVŪNAI: Geriau man gyvent vienai
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Atvariau iš kaimo ir noriu tapt miestiete. Aš buvau tokio plano sumanytoja ir įgyvendintoja. Kiek galima ten lot prie tos būdos? "Norisi kažko daugiau!" - pagalvojau aš ir surengiau pabėgimo planą.

Rado mane mergina, kurios kieme netrūksta tokių kaip aš, todėl paprašė kitos tokios pat, kad mane perimtų laikinai globai, nes aš su visu savo planu pas tą pirmą atklydau netikėtai, naktį, žodžiu nelaiku. Kita sutiko paimti, kol atsiras mano šeimininkai. O šeimininkai neatsirado arba numojo į mane ranka, nes prie mano skelbimo kažkas pažymėjo šeimininkę, o ta praignorino. Ar aš pykstu? Visiškai ne! Mano balta pakaklė buvo pilka nuo grandinės. O grandinė čia Jums ne auksinė grandinėlė - svoris didelis, o prabos nulis. Tai planą minimum įvykdžiau - į buvusį kiemą negrįžau.

Bet pas laikiną globėją likti negalėjau. Kaip minėjau, pas ją namie šunų netrūksta. O aš tokia truputį pynda, kaip mane čia vadina (tik dar pakeičia žodyje vieną raidę), aš ne su visais šunimis moku bendrauti. Realiai nė su vienu nemoku, išskyrus tokį Tasso. Tas Tasso man patinka. Kiti tokie šiaip sau. O Tasso nieko bičas. Tai va, atknisau ten smegenis visiems ir mane atvežė čia, į prieglaudą. Išmaudė, sučipavo, paskiepijo, išoperavo, kad į pasimatymus nevaikščiočiau, ir leido pradėt ieškot namų.

O aš, žinokit, pana esu faina! Nepaisant tų nesutarimų su keturkojais, aš esu labai maloni asmenybė. Dvikojams tai tikrai. Galiu apsikabint ir stovėt apsikabinus. Kaip mažai gyvenime mačiusi, aišku, dar domiuosi viskuo aplink, tai pasivaikščiojimų metu aš kol kas esu ne pati įdėmiausia pašnekovė, labiau tokia vietos eksplorintoja. Bet esu tikra, kad su teisingu šeimininku ir smagia iškrova aš būčiau nuostabus namų šuo!

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.