Mukas (Suomija)


VARDAS: Mukas
AMŽIUS: 2017 03 05
DYSIS: Esu vidutinio ūgio, žemas, bet tvirtas, sveriu 18 kg, mano ūgis ties ketera 39 cm
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Apsimelavau susiriesdamas. Viešai paskelbiau, kad esu užkietėjęs šunininkas. Toks šunininkas, kad pusei prieglaudos patinų į kaklą kimbu ir man net ne gėda. Su kalėm elgiuosi džentelmeniškai, kaip ir priklauso vyrukui.
Turiu labai gerą intuiciją - pasimečiau (ar buvau pamestas) ir iš visų kiemų išsirinkau būtent tą teisingiausią! Ten priimami visi keturkojai, dvikojai, sparnuočiai, plunksnuočiai, žodžiu, visi, kurie turi širdis, ir ten net ore tvyro meilė. Be to, tai prieglaudos savanorių kiemas, todėl aš iškart buvau tikras, kad daugiau plavinėti nebereikės. Prisigretinau prie jų, pagyvenau šiek tiek, kol atsilaisvino vieta prieglaudoje, ir dabar esu čia.
Esu fainas vyriokas! Naivus ir viskuo pasitikintis: kaip ėjau prie baseino, taip ir įkritau :D Kaip kirvukas plumpt į vandenį, bet nieko - ištrauktas "nesiparinau", neėmiau į galvą, nusipurčiau ir toliau variau žaist. Esu labai atviras ir nuoširdus, žiūriu tiesiai į akis, mokėčiau kalbėt, dar ir atsakyčiau. Ieškau šeimininko, kuriam patinka uodegą vizginantis draugija ;)

 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.