Mažylis (VIDEO)


VARDAS: Mažylis
AMŽIUS: 2016 12 01
DYDIS: Esu labai didelis Mažylis, sveriu 43 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Jei Jums kuri nors iš prieglaudos merginų pasakytų, kad neturi numylėtinių, nes visi joms vienodai faini, netikėkit, tai totalus melas. Aišku, kad jos myli visus! Kaip tu mūsų nemylėsi? Bet numylėtinius turi visos.

Ir kokiais keistais būdais mes jais tampam. Pavyzdžiui, steigėjai, - ta tai žiauri! - užtenka, kad gyvūnas susirgtų. Tik pradeda po klinikas su kuriuo nors varinėt, žiūrėk - jis ir numylėtinis. Arba galima sukelti užuojautos jausmą. Kartais visai iš oro, pati kažką galvoje prisigalvoja (tikro šeimininko niekada neturėjęs, meilės nepatyręs, gyvenime nelakstęs) ir viskas - pradeda vežiotis visur, nuolat skelbimus dėti ir t.t. Emos numylėtiniu tampa visi, kurie padarė pažangą. Pavyzdžiui, atvarai paskutinis bailys, o po kurio laiko, jos dėka, aišku, išdrąsėji, pasikeiti, atsipalaiduoji - viskas, esi jai mylimiausias linksmutis. Jei nori pelnyt Liudos meilę, pirma turi jai pagrasinti, kad įkąsi (arba ne tik pagrasinti), o paskui labai ją pamilti ir tau lygių prieglaudoje nebebus. Būsi mylimiausias Liudos šuo arba katinas. Kad patiktum Loretai, užtenka, kad ji perbrauktų ranka tau per nugarą. Na, dar reikia, kad nepultum katukų. O geriausia iš vis, kad būtum katukas. Tada tau skaniausi konservukai iš slėptuvių ir gražiausios pagalvėlės. Kad Margaritai patiktum, turi būti panašus į jos Lakį. Tik tokia sąlyga. O panašus gali būti net visai nebūdamas panašus. Kitiems. O jai panašus. Iš žvilgsnio, iš akies kampučių, iš didelės galvos ar dar tik iš jai vienai žinomų bruožų. Bet tiek tereikia ir esi mylimiausias jos šuo prieglaudoje Tai va, man tiek ir tereikėjo ir aš esu numylėtinis! Aš tai žinau. Mes visi puikiai žinom, kieno numylėtiniai mes esam. Ir mes puikiai tuo naudojamės. Be gėdos jausmo. Nes koks tikslas būt numylėtiniu, jei negali tuo pasinaudoti?

Pamatytumėt Vilkę, kai atvažiuoja steigėja. Atrodo, kad išmindžios skylę prie vartų. Tą prieš ją darydavo Nyčė, prie Nyčę - Rango ir t.t. Žodžiu, keičiasi gyvūnai, tik ne įpročiai. Kai atvaro Ema, prasideda debatai - kuris pateiks įtikinamesnius argumentus ir įtikins, kad būtent jis šiandien turi varyt į trasą. O aš Margaritą įkalbinėju tyliai. Moku tą kaltės jausmą galintį sukelti žvilgsnį, jei ji neišves manęs pasivaikščiot. Ir man vienodai, jei tą dieną ji dirba viena ar kad gali ateiti lankytojai. Aš labai noriu truputį išeiti. Ir mes einam. Jei kada ateisit į prieglaudą, o ten nieko nebus, žinokit, kad aš išvedžiau darbuotoją pasivaikščiot, bet mes tuoj grįšim.

O šiaip aš nuo jos nesitraukiu ir kieme. Būna kartais, išleidžia mane palakstyt, o aš padedu savo marmuzę jai ant kelių ir mudu taip sėdim. Man atrodo, kad ir jai faina taip, ir man. Manyje yra ta ramybė, kurios kartais žmogui labai reikia. Tas neskubėjimas niekur. Pasaulyje, kuriame žmonės vis labiau lekia ir nieko nespėja, aš galiu padovanot akimirką ramybės. Ieškau žmogaus, kuriam kaip tik to trūksta gyvenime.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.