Kopa


VARDAS: Kopa
AMŽIUS: 2021 05 23
DYDIS: Esu nemaža mergina, aviganio ūgio
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Čia yra šakės! Arba kaip steigėjos mama pasakytų, eikit šikt, mergos, esat apšalusios! Tik pragyvenusi metus prieglaudoje gavau savo prisistatymo tekstą. Čia yra siaubų siaubas, aš Jums sakau.
Dėl to ir skambina dėl manęs visokie voljerų fanatai, nes nesupranta, kokia aš gerulė! Nežino, kad aš šuo iš buto, ne iš lauko. Kad esu su aukštuoju išsilavinimu. Kad labai sukalbama. Su nauju žmogumi man reikia laiko, kad pasitikėčiau. Bet man tai normalu. Ir Jums patarčiau pirmą kartą sutiktam (arba skambinančiam) žmogui savo bankinių prisijungimų neatskleidinėt Turiu šiokių tokių reakcijų į garsiai praklykiančius pro šalį vaikus ar grėsmingiau atrodančius suaugusius, bet visiškai suvaldoma, todėl prieglaudos merginos mano, kad aš puikiai miestui tinkantis šuo. Esu absoliučiai orientuota į žmogų, klausau, girdžiu, labai greit išmokstu naujų dalykų. "Pas mane" komandą girdžiu visada, visada ateinu. Ką ten ateinu? Atskuodžiu! Išlaukiu vietoj, kai to reikia, išgirstu, kai manęs paprašo palikti kažką, ko man tuo metu nereikia. Nesitampau vaikščiodama su pavadžiu, be pavadžio einu šalia net neprašyta. Steigėja sako, kad be menkiausios sąžinės graužaties gali pasakyti, kad aš jos mylimiausios šuo prieglaudoj. Ir pažiūrėkit, kokia gudrutė.
Todėl po metų pagaliau kreipiuosi atviru tekstu į Tave, būsimas šeimininke. Aš labai tavęs laukiu. Darbui su Tavimi, laikui, kurį leisčiau šalia Tavęs ir draugystei, kurios aš tikrai niekada neišduosiu.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.