Koltas (Suomija)


VARDAS: Koltas
AMŽIUS: 2016 03 11
DYDIS: Mažulis, sveriu vos 6 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Užp...au čia visus, todėl man buvo pareikštas ultimatumas išsikelti. Žinau, kad per riebiai aš čia, bet tu vyniok žodžius į vatą nevynioję, esmė nepasikeis! Tiesiog aš jaučiuosi toks kietas, kad leidžiu sau joti ant visų, kas su uodega. Su kuo mane besodintų, visi prašo persodint mane lauk, nes negali eiti miegoti, kol aš vienam voljere. Kai Bartas iš kirpyklos grįžo, neatpažinau, mečiausi ir ant jo. Reikėjo matyt jo žvilgsnį po tokio mano išpuolio.
Žodžiu, man buvo iškeltas ultimatumas - arba keičiu savo natūrą ir staigiai, arba ieškau, kur išsikelti!
Nusprendžiau pirmiau išbandyti antrą variantą. Tai čia yra mano kreipimasis į būsimą šeimininką - ieškau žmogaus, kuris ieško keturkojo kambarioko. Iškart pasakau, kad ant žmogaus savo to įpročio neišbandinėju. Todėl ramiai - jei tu žmogus, esi saugus.
Ir šiaip, nežiūrint tos mano savybėlės, aš labai fainas šuo. Atvariau čia iš kaimo. Buvau nusegtas nuo grandinės. Man pažadėjo, kad mano gyvenimas pasikeis, kad atsivers kitos galimybės, išbandysiu nebandytus dalykus. Man atrodo, būsiu ne visai teisingai tai supratęs!  Atsiveria galimybės, bet ne tos, apie kurias aš galvojau.
Šiaip visais kitais klausimais visai neatrodau, kaip nutrūkęs nuo grandinės. Lauke mane palaidą vedžioja - niekur aš nenubėgu, visad atlekiu. Labai greit pagaunu, kuris žmogus už mane atsakingas ir laikausi jo. Moku visokius tokius smagius dalykus, nuo kurių žmogus pradeda šypsotis - vaikštau ant dviejų, pavyzdžiui. O linksma visiems tada! Man faina, kad pralinksminau. Ir šiaip, kol mes kažkur smagioj vietoj, aš galiu ir su kitais šunims ramiai būti, neišsikalinėdamas. Žodžiu, esu fainas bičas, o keistų įpročių turim visi. Juk ane?

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.