Grikis (Vokietija)


VARDAS: Grikis
AMŽIUS: 2009 07 11
DYDIS: Aš mažiukas, pekinuko dydžio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Kažkokiu būdu atsidūriau upėje... Galbūt ėjau, paslydau ir pradėjau plaukti pasroviui. O gal kažkas šitokiu baisiu būdu sugalvojo užbaigti mano gyvenimą. Jiems nepavyko! Aš taip kabinausi į gyvenimą, kad plaukiau, kiek mano leteniukės man leido. Kai letenėlės pradėjo silpti, mane pamatė geri žmonės. Jie ištraukė mane.
Kurį laiką gyvenau su labai faina laikina globėja. Jeigu ji dabar skaito, neleis sumeluoti, kad aš esu nuostabus mažas pilietis.
Prieglaudoje mane irgi visi myli ir lepina. Plavinėju po visą prieglaudą ir galiu daryti, kas man patinka labiausiai. Mano laikina globėja nerimavo, kad prieglaudoje man bus baisu, nes aš privengiu kitų šunų. O pasirodo, aš tikras "kompaneiskas". Čia visi tokie draugiški ir faini, kad man nėra ko bijoti ar šalintis. Varinėju lygiai su visais, paskui vėl nueinu į ofisą pasnausti posmelį. Nesu labai didelis aktyvistas. Mano amžius įpareigoja būti šiek tiek ramesniam. Užtat turiu pilną krūtinę meilės ir atsidavimo. Galėčiau būti maža plakanti širdelė prie tavo kojų, būsimas šeimininke.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.