Giunteris (Suomija)


VARDAS: Giunteris
AMŽIUS: 2012 12 01
DYDIS: Esu maždaug labradoro dydžio šuo, sveriu 27 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Panos iš manęs išsikalinėja. Nusivežė mane prie jūros, o fotkina prie kavinės. Giunteris prie kavinės. Cha cha! Gerai, kad už baro nepastatė, ką garantuotai padarys, jei greitai nerasiu namų. Pamatysit. O aš neprieštarausiu, nes jos šiandien nusprendė, kad esu be nuomonės. Ne lengvai sukalbamas, ne gero būdo ar šiaip geras šuo, o be nuomonės. Neturiu principų. Bet aš kažkaip neįsižeidžiau. Turbūt dėl to, kad neturiu principų.
Sutikau šiandien krūvą man pirmą kartą matomų šunų, kurių keli net labai su nuomone, vienas net bandė pripūsti man pilnas ausis tos savo nuomonės. Nepasidaviau. Neišprovokavo nei pykčiui, nei kokioms baimėms. Po ilgų metų voljere šiandien myniau tikrai nemažai kilometrų iš miesto prie jūros. Nesivilkau, ėjau priekyje, viskuo domėjausi ir nesiskundžiau. Kur aš tau skųsiuos? Aš gi be nuomonės!
Šiaip labai smagi dienelė išpuolė. Daug visko veikiau, daug vizginau uodegą ir rinkau naujus kvapus. Maža, o jei daugiau to nebus? 10 metų tam savo aptvare sėdėjau beveik nieko neveikdamas. Įsivaizduojat, kokia šventė čia man buvo? Norėjau viską iki smulkmenų išuostinėt, įsidėt į galvą, kad galėčiau naktį šiltai miegodamas sapnuot. O tada grįžtant namo Hesė užsiminė, kad man turbūt nusimato dažnas važinėjimas visur, nes būtent tuos, kurie neturi didelių principų, sutaria su visais ir šiaip nekelia bėdų, ima net tada, kai atvažiuoja išsivežti kitų šunų. Tai grįžau ne tik pilnas įspūdžių, bet ir pilnas vilties. Kaip gerai, kad esu be nuomonės

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.