Enzo


VARDAS: Enzo
AMŽIUS: 2017 12 14
DYDIS: Esu aviganio ūgio maždaug
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Aš esu tos viskuo patenkintos Džei kaimynas. Atvažiavau iš tos pačios prieglaudos, iš "Nuaro". Ten mes buvom kaimynai, čia - geriausi draugai. Esam tokie du išsišiepę optimistai. Visi jau išmokyti nešokinėti ant galvų, mes tokio mokslo į galvas neimam, šokam ant visų, kuriuos mylim, ir vargo nematom.
Bet aš kuklesnis. Aš nepuolu iškart glaustytis prie pirmą kartą man matomo žmogaus. Ir tą dieną, kai mus pasiėmė - jeigu Džei iškart puolė glaustytis prie merginos, kuri atvažiavo mūsų, tai aš kaip koks liauškis iš pradžių slėpiausi ir bijojau. Bet vos tik mane įnešė į mašiną ir perbraukė ranka man per galvą, aš pradėjau laižyti tą ranką ir kaip pašėlęs sukau ratus su savo uodega :)
Aš taip greit adaptojuosi ir mokausi, kad pačiam kartais keista. Pavyzdžiui, į prieglaudą mane įnešė, nes aš neįsivaizdavau, ką reiškia vaikščioti su pavadėliu. Po poros dienų jau variau su mergom į trasą, kuo puikiausiai vaikščiojau su pavadėliu ir drąsus sėdėjau pilnoj kavinėj žmonių. Jie vaikšto aplink, nešioja maistą, kažkas pykstasi, kažkas dar kažką, o man dzin! Aš sėdžiu ramus ir pasitikintis savimi. Aš saugus, nes aš šalia žmogaus. Žmogus man labai reikalingas! Aš žmogaus šuo! Man reikia meilės, draugystės, žaidimų, mokymų, glostymų - visko. Noriu šuniškai mylėti vieną man skirtą žmogų. Ieškau tokio, kuris būtų vertas mano atsidavimo.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.