Dolli (Suomija)


VARDAS: Dolli
AMŽIUS: 2016 06 23
DYDIS: Labradoro dydžio, 23 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Ilgai delsiau prisistatyti, nes visai nenorėjau. Nei namų, nei žmogaus, nei jokio dėmesio man nereikėjo. O dabar turiu asmeninę savanorę, kuri moko mane nebijoti ir mylėti, ir aš jau po truputį užsimanau turėti savo Žmogų :)
Atvažiavau čia iš kitos prieglaudos, nesocializuota, nes su tokiu dideliu šunų kiekiu tam tiesiog laiko nebuvo. Bijojau visko: pavadėlio, žmonių, net savo pačios šešėlio. Sėdėdavom su sese voljere (atvažiavau čia su sese Molli) ir mokydavom vieną kitą bijoti. Tada mus išskyrė ir mudvi pradėjom bendrauti ir su kitais šunimis. Su tokiu Rango, pavyzdžiui. Fainas bičas. Visą gyvenimą dirbo teritorijos sargu, o kiekvienam į kiemą atėjusiam žmogui rankas nulaižo. Juokingas tas sargo darbas. Tai jis ir mus tokio pobūdžio sargavimo primokė. Dabar, kai kažkas ateina į kiemą, bėgam rankų laižyt. Smagu! Ir visai nebaisu!
Tada ateina ta mano savanorė. Faina labai! Ji vedasi mane į lauką, vežasi kur nors, rodo man, koks didelis ir įdomus yra pasaulis, prašo svetimų žmonių, kad tie mane glostytų ir duotų skanėstų. Ir tokių mokytojų pagalba aš drąsėju. Ir labai greit! Aš netgi jau jaučiuosi pasirengusi važiuoti gyventi į naujus namus. Bet tik į tuos, kuriuose yra kantrybės, atsakingumo ir noro užsiimti su šuniu. 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.