Danny


VARDAS: Danny
AMŽIUS: 2016 08 01
DYDIS: Esu vidutinio dydžio vaikinukas, sveriu 16 kg
SVARBU: Negaliu gyventi su katinais
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS
TURIU EUROPASĄ

Esu išskirtinis egzempliorius. Kietos šarpėjaus ausytės, mėlynas liežuvis, trečdalis uodegos ir “chubby” snukutis. Galim lažintis, kad antro tokio šioj žemėj nerastumėt, net jei turėtumėt galimybę pamatyti visus šunis.
Iš esmės esu išdrąsėjęs bičas, jau noriu savų žmonių paglostukų ir, kai mane paliečia žmogaus ranka, jau nebenustoju kvėpuoti. Su kiekvienu pasivaikščiojimu vis labiau suprantu, kad gyvenimu galima ir džiaugtis, o žmonės gali būti ir geri.
Kai mane išleidžia į lauką, aš bėgioju palei prieglaudos namo sienas pirmyn atgal - merginos kalbėjo kažką apie stereotipinę elgseną... Kai išeinu pasivaikščioti prie jūros, į miestą arba būnu viduje su žmogumi, elgiuosi puikiai! Sakė, kad esu tikras cacutis :) Mėgstu važinėtis automobiliu, į kitus šunis reaguoju neutraliai, tik su katėm griežtai atsisakau gyventi. Noriu žmogaus, kuris padėtų pamiršti mano praeities vaiduoklius, man labai reikia namų, nes tik tada, kai galėsiu atsipalaiduoti SAVO namuose, pilnai galėsiu atsiskleisti ir parodyti didesnį progresą.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.