Daira


VARDAS: Daira
AMŽIUS: 2016 11 27
KILMĖ: Haskio mišrūnė
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Viskas! Vaikai užauginti, jiems namai surasti - galiu pradėti gyventi sau. 
Pradedu siuntinėti gyvenimo aprašymus potencialiems būsimiems šeimininkams. Man reikia namų! Esu tikra, kad yra kažkur namai, kuriems reikia manęs. Nes aš nuostabi! Tikrai. Tie, kurie mane pažįsta, neleis sumeluoti, aš - nepriekaištingas šuo.
Girdžiu kartais kažkas numykia: "Haskis. Haskiai pabėginėja..." Pirmiausia, aš ne haskis, aš mišrūnas. Antriausia, po pabėgimo aš visada grįžtu. Visada! Va, jau kurį laiką pergudrauju einančius per tvorą ir išvarau į trasą savarankiškai, tai nepraeina ir pusvalandis, kai stoviu prie vartų. Kažkurią dieną nuvariau į Vakarų laivų gamyklą. Ten gera valgykla katėms įrengta. Tai papuotavau ir grįžau pilnu pilvu. Darbuotojai stebėjosi, kas man išdavė leidimą, nes ten tik su leidimais patekti įmanoma. Neišduosiu1 Gal aš blatą turiu ;) Nu, gerai gerai, neturiu jokio blato. Žinau, kaip ir pro kur praslįsti. 
Esu šuo, kuriam reikia veiklos ir žmogaus. Aš galiu jums "klyką duoti", jei rasiu tinkamą šeimininką, su kuriuo sukursiu stiprų ryšį, visur varysiu kartu su juo ir man niekur nereikės bėgioti. Tai kur tu, šaunus būsimas šeimininke? ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.