Bruksas

Prieglaudoje praleistas laikas:
1 metai 5 mėnesiai 14 dienų ir val.


Paremti per Paysera


VARDAS: Bruksas
AMŽIUS: 2020 05 17
DYDIS: Esu didelis šuo, laikos ūgio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS
Buvau konfiskuotas iš Vakarų Sibiro laikų daugyklos

Belakstydamas būsimoj žaidimų aikštelėj pamačiau lauko voljere katiną ir išėjau praktiškai su tvora. Kitaip tariant, sulaužiau tvorą! Tai man buvo iškeltas ultimatumas: arba perku naują tvorą, arba varau namo. Kadangi pinigų neturiu, bandau antrą variantą. Taigi, chebryte, reikia Jūsų pagalbos - padėkit man rast namus!
Esu auksinis šuo: medžioju katinus, laipioju tvorom, ardau prieglaudos inventorių, šiek tiek nepasitikiu naujai sutiktais žmonėmis, ypač vyrais, kartais pasaugau kokį resursą, o šiandien dar sulaukiau ultimatumo. Sakysit, kur čia auksinis? O tur, kad aš savo minusų neslepiu ir neišsižadu, nes pliusų yra daugiau. Aš esu meilės kamuolys, niurkalas, mėgstantis dėmesį ir draugiją. Turint omeny, kad aš laikos mišrūnas, esu stebėtinai orientuotas į žmogų, atsišaukiantis, klausantis ir gebantis susikoncentruoti. Su manimi dirba šunų elgsenos specialistė, tai aš esu pripratintas varinėti po įvairiausias vietas: kavinės, parduotuvės, miestas - man viskas žinoma, pažįstama, visur jaučiuosi gerai, sugebu atsipalaiduoti, ramiai išgulėti, net ir būdamas toks aktyvus šuo. Moku visas svarbiausias komandas. Man atrodo, kad esu imlus mokslui. Kartą netgi asistavau dresūros pamokoj kaip trikdis, bet galiausiai likau kaip geriausias pavyzdys. Žodžiu, kaip ir visi, aš turiu minusų, bet iš esmės esu labai fainas šuo. Ir man labai reikia namų!
P.S. Jei kam svarbi mano atsiradimo prieglaudoje istorija arba jei norit pamatyti, kad viskas, ką sakau, yra tiesa, galit nueiti į prieglaudos Instagram'ą ir atsidaryt highlight'ą "Adopt Bruksas". Ten yra daug video su manim. Praktiškai jausitės, kaip gyvai susipažinę.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.