Bekė (Suomija)


VARDAS: Bekė
AMŽIUS: 2018 07 16
DYDIS: Esu mažo ūgio, sveriu 8,6 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Esu vienas didžiausių prieglaudos pasiekimų. Reikėjo matyt, kokia buvau, kai atvažiavau: klykiau ant visų, kurie drįsdavo įeiti, praeiti, pažiūrėti į mano voljerą ar į mano pusę, bijojau visų, kurie tiesė į mane ranką, siūlė maistą, šnekino ir pan. Per savo rėkimą negirdėdavau nieko, kas man yra siūloma. Nors visada turėjau didžiulį apetitą, bet iš tos baimės net nesileidau į kalbas, kai man kas siūlė skanuką ir pan. Daug kas jau griebėsi už galvų, nes galvojo, kad nieko su manim nepadarysi, nes prie manęs paprasčiausiai neišeina prasibrauti.
Bet galiausiai išėjo. Prieglaudos darbuotoja sugalvojo tokių gudrybių, kurių net aš nenumačiau. Pirmiausiai, man įtaisė Elžbietos apykaklę (kiti ją vadina gėdos apykakle ar gaubtu). Per ją negalėjau niekam įkąsti. Jie prieš mano valią glostė man nugarą, o kita ranka iš priekio davė man skanukus. Tie glostymai per laiką pasidarė visai skanūs. Taip pat iš voljero dienos metu būdavau perkeliama į foje. Man pro nosį zujo žmonės ir man nič nieko nenutiko. 
Taip po truputį pradėjau nebebijoti, neberėkti, leistis glostoma, kol galiausiai pradėjau atbėgti pas žmogų, kad tik mane paglostytų. Dabar aš esu mažas fainas šuo. Turiu kieme draugų, ypač man patinka toks didelis gražuolis Oris. Jis yra mano vaikinas, tik pats dar to nežino. 
Spraigau po kiemą laiminga, užmezginėju ryšius, jei reikia, aploju kokį Tadą, bet tik todėl, kad ant jo loja visi, o aš noriu būti prie chebros. Ieškau šeimininko, kuris žino, kas yra šuo ir moka su juo elgtis.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.