Aiza


VARDAS: Aiza
AMŽIUS: 2015 10 25
DYDIS: Esu vidutinio dydžio
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
ATVYKIMO PRIEŽASTIS: Persikėliau į "Linksmąsias pėdutes" iš "Nuaro", kodėl ten patekau, neatsimenu

Žodžiu taip! Grįžau iš viešnagės darbuotojos namuose. Turėjau tokią rimtą operaciją, po jos man reikėjo išskirtinio sveikimo, tai ta darbuotoja savo gimtadienio proga vyro paprašė va tokios dovanos - kad leistų mane parsivežti porai savaičių į namus. Įsivaizduojat? Kažkas kelionių visokių prašo, naujų batų ir t.t., o linksmučių žmonėms va tokios dovanos geriausios. Keisti tie žmonės, ką aš žinau?
Bet aš ne apie juos, aš apie save. Žodžiu, grįžau patobulinta ir sužinojusi naujų dalykėlių apie save. Pavyzdžiui, supratau, kad namuose man nekyla net minčių kažką graužti ar daryti savo tvarką, esu cacutė! Namie nedarau nei balučių, nei ko stipriau, išlaukiu, kol būsiu išvesta į lauką. Supratau, kad man žmogus - esmių esmė. Aš visada turiu būti šalia jo, ką jis bedarytų. Man atrodo, kad jei negulėsiu kur susirangiusi netoliese, niekas nieko nepasidarys: nei pamokas paruoš, nei televizorių pažiūrės, nei dar ką. Žodžiu, esu pagalbininkė. Bet tik saviem. Svetimais iš pirmo žvilgsnio nepasitikiu, man reikia laiko, reikia, kad man įrodytų, kad yra patikimas egzempliorius, kitaip į kalbas nesileidžiu. Jei nevogčiau ant stalo be priežiūros palikto maisto, tai būčiau absoliučiai tobulas šuo ;)
Ai, ir dar nepaminėjau, kad lova man yra šventas reikalas. Bet kokia kaina bandau į ją prasmukti. Teks arba susitaikyti su tuo, arba pirkti man atskirą lovą :D Ok, juokauju dėl tos atskiros lovos. Ką nors sugalvosim dėl to, ane, būsimas šeimininke? ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.