Žužu (Guernsey sala)


VARDAS: Žužu
AMŽIUS: 2013 10 24
DYDIS: Esu pakankamai didelis šuo, sveriu 22 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Sveiki, aš Žužu - visų reikalų ministras, apžvalgininkas. Sėdėdamas mašinoje įvertinu kiekvieną, kuris praeina pro šalį: "Ar tas negalėjo tvarkingiau apsirengti? O anas ko čia vaiposi? Trečias ryškiai per ilgai karantine užsisėdėjo. Trečiam nereikėjo tų kojinių į sandalus įsimauti..." Žodžiu, nervina visi! Kad bent vienas normalus praeitų. Ne, kur tau?
Normalūs tik mano žmonės. Tuos tai myliu be proto. Su jais smagu eiti visur, varinėti po naujas vietas, džiaugtis smagiu laisvalaikiu. O dar prieš kelis mėnesius nenorėjau gyventi. Tada glaudžiausi kitoje prieglaudoje. Merginos iš linksmųjų jau pavasarį norėjo mane parsivešti su savimi, bet aš tupėjau būdoje ir griežtai atsisakiau kur nors eiti ne tik su svetimais, bet ir su savais. Pasaulis man atrodė baisus, niūrus ir netraukiantis. Tada, dar būnant anoje prieglaudoje, viena nuostabi mergina, savanorė, kažkokiu stebuklingu būdu išprašė mane iš tos būdos. Parodė pasaulio, kurio nebuvau matęs, ir dabar man pasidarė gaila to laiko, kurį praleidau būdoje. Dabar tiek nuveikiu, tiek visko aptariu ir apkalbu, kad šakės, kaip smagu.
Namie, beje, esu visiškas tylenis. Išsitaškau lauke, mašinoj, o grįžęs atsigulu į guolį, sukryžiuoju kojas ir niekas manęs iš kantrybės neišves. Kaip sakoma, sugebu atskirti darbą nuo poilsio. Man tai atrodo, kad aš labai fainas, labai tikčiau geruose namuose ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.