Vilsonas


Jeigu jums reikia pavyzdžio, kaip atrodo hyperaktyvus optimistas, tai jums reikia susitikti su namim. Aš kiekvieną rytą atsikeliu puikios nuotaikos, nes visada žinau, akd manęs laukia turininga diena. Kiek visko galima nuveikti per dieną: ridenti po kambarius kamštelį nuo butelio, užsikarti ant aukščiausios lentynos, numesti nuo stalo ne vietoje padėtą pieštuką, driftu prasinešti po kambarius, erzinti 30 kartų už save didesnį šunį, įsitaisyti globėjui ant kelių ir murkti... Murkti murkti murkti...
Kai globėjai ruošiasi eiti iš namų mano snukytis trumpam ištįsta iš liūdesio, bet po minutės aš jau kaunuosi su kilimėliu ir žaidžiu slėpynių pats vienas.
O kai jie grįžta, visada - visada! - atlekiu jų pasitikti. Ir vėl murkiu. Murkiu murkiu murkiu... Grįžo! Aš patenkintas. Dabar jau nepaleisiu jų nė per žingsnį. Jeigu jie sėdi prie kompiuterio, aš savo minkša letena padedu spaudyt klavišus; jeigu žiūri "Daktarą Hausą" ar "Draugus", aš įsitaisau ir žiūriu kartu; jeigu valgo - sėdžiu šalia, jeigu eina į vonią - helou! aš irgi čia! Atsigulu šalia ir snaudžiu arba kaip tik duoduosi kaip vijurkas. Nesvarbu, svarbu, kad šalia jų. 
Todėl ieškau šeimininko, kuriam patiktų skirti laiką katinui. Nes aš nesu tas katinas, kuris vaikšto vienas. Man reikia chėbros!
P.S. Galiu gyventi su šuniu, tik šuo turi būti nusiteikęs, kad bus paspaustas po padu.

VARDAS: Vilsonas
AMŽIUS: 2016 05 13
SKIEPYTAS
ČIPO laukiu
KASTRACIJAI per jaunas

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.