Trūlis


VARDAS: Trūlis
AMŽIUS: 2015 07 12
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS
LEUKEMIJOS / IMUNODEFICITO VIRUSŲ testai neigiami

Mane šeimininkė paliko dėžėje šalia prieglaudos. Prie jos buvo pridėtas mano laiškas:
"Sveiki!!! Aš Trūlis :) Taip jau susiklostė situacija, kad aš čia! Šeimininkei dėl to iš skausmo plyšta širdis, nuolat verkia :( mane verkdama prie savęs glaudžia... bet išeities kitokios nėra ???? nutinka taip gyvenime kartais...
Aš nenusiminiau... Žinau, kad rasiu nuostabius šeimininkus.
Trumpai apie save: esu labai meilus, draugiškas, gyvenau su šuniuku, buvom puikūs draugai. Namie su meile pasitinku bet kokį svečią, kad ir pirmą kartą jį matau: noriu jo dėmesio, glostymų, trinuosi aplinkui. Esu pratinamas į lauką su antkakliuku, man patinka, tik dažniau noriu ten išeiti :)
Turėjau problemų su šlapinimusi, lankiausi pas veterinarę, tyrė, gydė... ir dabar galiu valgyti galiu tik urinarinį maistą :(
Esu fainutis, meilutis, gerutis, draugiškutis, tik nepatinka, kai mane ima ant rankų, viską noriu daryti pats ir vaikščioti noriu pats. Bijau didelių šunų, nes šuniukas, su kuriuo gyvenau, buvo nedidukas takso mišrūniukas.
Iš buvusių namų atsivežiau kelias nuotraukas, kurias vešiuosi į naujus namus. Tikiuosi, kad būsiu be proto mylimas katinas. Buvusi šeimininkė sako, kad manęs nemylėti neįmanoma :)"

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.