Trepsė


VARDAS: Trepsė
AMŽIUS: 2012 10 23
DYDIS: Mažiukė, sveriu tik 7,5 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Esu madingiausia kalytė prieglaudoj, turiu visą maišą skirtingų drabužių. Kažkaip neįprasta čia šitoj prieglaudoj. Bet man rimtai reikia. Dėl mano šukuosenos. Atvariau čia kaip šluotkotis koks, vieni dredai. Net miegot normaliai negalėjau. Teko kirpti trečiu numeriu. Tai dabar, kad nesušalčiau, į trasą varinėju su striuke. Mergos džiaugiasi, nes ryški striukė fotkes pagyvina. Karočia!.. O kad aš esu visiška gyvybė, tai kažkaip visiem pofik! Kad turiu atkalusi tokią širdžių pavergimo sistemą - varinėju dviem kojom. Įkelsiu foto. Jei neišsilydysit, tai kažkas su Jumis negerai.
Šiaip mergos sako, kad aš apskritai esu labai patogus šuo. Namie tvarkinga. Visą gyvenimą bute išgyvenusi, išmanau visas tualeto ir kitas subtilybes. Lauke su manim nulis bėdų. Gali paleisti, aš nei dingsiu, nei prie svetimų šunų nulėksiu. Varinėju šalia žmogaus ir man gerai. Jei kur užsiuostau, galiausiai vis tiek pasiveju ir einu šalia, keturiom ar dviem, čia jau priklauso nuo situacijos ir skanukų kiekio kišenėj. Manęs ieškoti nereikia.
Su šunim, katinais ir visų amžių žmonėm irgi puikiai sutariu. Susumavus, kažkokia labai faina aš čia prisitačiau esanti. Bet kokie esam, tokie esam.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.