Tora


VARDAS: Tora
AMŽIUS: 2021 03 01
DYDIS: Vidutinio ūgio, apie 17 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Atvažiavau čia tokia išsigandusi, kad taikiausi paleisti į darbą savo dantis. Bet, pasirodo, čia dirba už mane kietesnės panos, kurios mane pažabojo. Žinot kuo? Smagiais pasivaikščiojimais. Rimtai! Jei kieme galėdavau draskytis kaip pamišėlė, tai tik išeidavom už tvoros ar nuvažiuodavom kur, iškart atsipalaiduodavau. 
Dabar jau ir kieme nebesidraskau. Tik turiu labai trumpą atmintį. Vaikštau su žmogumi, dedu į trasą, esam draugės - viskas faina! Sutinku kitą dieną ir vėl iš naujo turime pažindintis. Kaip ta žuvis kažkokia. Nu, žodžiu...
Čia atvažiavau, nes šeimininkei atrodė, kad man bute gyventi kančia. Prieš tai gyvenom name. Tiksliau, ji name, aš lauke. Persikėlėm į butą ir ji nusprendė (per savaitę), kad aš ten kankinuosi. Aišku, kad man nauja vieta ir reikia priprasti, aišku, kad kažko nemokėjau ir ne viskas man buvo sava, bet šiaip man atrodo, kad ne man ten buvo kančia gyventi kartu su šeimininke, o jai stigo ir laiko, ir noro su manimi užsiimti. Lauke šunį auginti yra patogiau žmogui, bet laimę šuo randa tik šalia šeimininko, taip kad, aš nesutinku su jos teiginiu, kad bute man ne vieta. Tiesą sakant, dabar ir gyvenu viduje, ne lauko voljere. Ir puikiai jaučiuosi. Viskas su manimi gerai, tik viskam visada reikia laiko. Ieškau šeimininko, kuris tai suprastų.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.