Tobis


VARDAS: Tobis
AMŽIUS: 7 metai
KILMĖ: Sibiro laika, net kilmės dokumentus turiu
PROFESIJA: 7 metus buvau profesionalus medžiotojas
VAKCINACIJA: Atlikta
KASTRACIJA: Atlikta
ATVYKIMO PRIEŽASTIS: Sakoma, kad nuvarytus arklius nušauna. O mane atidavė į prieglaudą. Aš gi nesu kvailas, suprantu, kad tapau per senas medžioklei, todėl manęs nebereikia. Šeimininkas atoduodamas sakė, kad nesutariau su kaimynų vaikais, kurie mėtė į mane akmenis. Gal ir tai prisidėjo... Kaip ten bebūtų, dabar man reikalingi nauji namai.

AŠ: Esu rimtas ir labai energingas šuo. Dar visai neseniai buvau užkietėjęs šernų medžiotojas. Nors prieš tai gyvenau su vaikais ir, kaip mano šeimininkas sakė, puikiai su jais sutariau, manau, kad man geriau būtų keltis gyventi į šeimą, kurioje nėra mažamečių žmonių. Ir tikrai negaliu gyventi su kitais patinais. Tiesiog pakęsti negaliu kitų šuniškų vyrų. Kalės - jokių problemų. Ana dieną viena kalė man netgi į gerklą kibti bandė, o aš korektiškai nusisukau nuo jos ir tiek, bet su patinais aš net neketinu bičiuliautis.
Esu energingas, daug fizinės veiklos reikalaujantis šuo, todėl, jeigu esi namisėda, tai geriau pažiūrinėk kitų šunų skelbimus. Man reikia daug veiklos, lakstymo šalia dviračio, reikia aktyvaus ir tvirto šeimininko.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.