Taškis


DOSJE:
Vardas: Taškis
Amžius: 2 metai
Veislė: geriausias draugas
Charakterio savybės: rafinuotas aktyvistas
Svorio kategorija: vidutinis, kompaktiškas šunėkas
Atvykimo priežastys: konfiskuotas iš šeimininės

ISTORIJA:
Esu inteligentiškas, pasitempęs vyrukas striukio beuodegio kūne. Iškėlęs galvytę tipenu mažais žingsneliais po kiemą su nesibaigiančia rusenti energija ir šypsausi visiems. Kažkam aš panašus į mažą žirgelį žirgų parodose, kažkam netgi primenų genialųjį rusų aktorių Georgijų Viciną, bet visgi aš esu mielas šunelis, kuriam kol kas neypatingai sekasi rasti tinkamą vietą gyventi.
Čia atvykau iš vienos prieglaudos laikinų globėjų namų, į kuriuos patekau, kai mane konfiskavo iš šeimininkės, be manęs namuose dar laikiusios nesuskaičiuojamą kiekį šunų ir kačių.
Taigi prie kompanijos aš pratęs. Nors buvę mano laikini globėjai sako, kad nesu labai draugiškai nusiteikęs nepažįstamų šunų atžvilgiu, aš drįsčiau kategoriškai su jais nesutikti. Praėjus vos kelioms minutėms po pažinties su Telma, kuri dabar yra mano kambariokė, ir su prieglaudos savanoriu Otelu, aš jau išsišiepęs iki ausų siutau su jais „Linksmųjų pėdučių“ kieme :) O su Telma mes iš vis bendraujam kaip seni pažįstami. Mūsų voljeras turi dviejų kambarių būdą, tai mes nusprendėm nemiegoti atskirai, siuntam arba jos kambaryje, arba pas mane, arba iš vis prieangyje, o paskui iškorę liežuvius sėdim ant būdos. O tai tik pirma mūsų pažinties diena. Man labai patinka bendrauti.
Kitas didžiulis mano pomėgis – pasivaikščiojimas su žmogumi. Vos tik pamatau, kad šeimininkas čiumpa į rankas pavadėlį, aš nebegaliu nustygti vietoje žinodamas, kad eisiu pasivaikščioti. Todėl labai noriu, kad būsimas mano šeimininkas taip pat mėgtų pasivaikščiojimus su manimi. Man gi reikia kažkur išlieti susikaupusią gerą energiją :)
Pripratęs gyventi su gausybe draugų, vienas likęs aš truputį verkiu. Bet nedaug ir neįkyriai. Tik pradžioj išlieju širtgėlą, o paskui einu užsiimti savo reikalais, pavyzdžiui, vidudienio snūda.
Esu kompaktiško sudėjimo, gana lieknas, vidutinio ūgio, trumpo plauko šunelis, todėl labai smagu būtų rasti šeimininkus iš buto arba namo. Juolab, kad visas gyvenimo namie taisykles išmanau puikiai: negraužiu, nesiaubiu kambarių, visus reikalus atlieku lauke.

Daugiau nuotraukų https://www.facebook.com/media/set/?set=a.535187286555930.1073741851.135402396534423&type=1
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.