Suši


Sveiki, aš Suši! Buvau lauktuvė, palikta prieglaudos kieme. Žodžiu, atėjo darbuotojai ryte ir jų pasitikti kartu su Rika atlėkiau ir aš.
Nu, būkit geri, supraskit, kad taip daryti negalima! Aš ne tik buvau įmesta į visiškai man nepažįstamą kiemą, bet manęs iškart atėjo apuosti šuo, kurio vien galva didesnė už mane visą. Ir Rika nėra tokia jau draugiška visiem šunim - ji kartais ir paurzgia, ir dantis parodo... Taip prabuvau tokia išsigandusi, susitraukusi, tapr svetimų kvapų, svetimų garsų, svetimoje vietoje visą naktį. Ryte, kai atėjo žmogus net pradėjau lengviau kvėpuoti. Šalia žmogaus man kažkaip keistai ramu. Labai mėgstu sėdėti šalia, glaustis, mėgstu, kai mane glosto.Aš geras mažaūgis šuniukas. Mažai loju, neturiu kažkokių keistų baimių.
Kai pažiūri į mano šiurkščiaplaukį snukytį, atrodo, kad aš esu šuo su patirtimi, bet mano dantukai bati kaip jauniklio. Kadangi tiksliai pasakyti sunku, imkime, kad man nei daug, nei mažai - kokie penkeri :)
Truputį šlubuoju viena kojyte. Gali tekti daryti operaciją. Būtų labai gerai, jeigu operaciją man padarytų jau gyvenant naujuose namuose, nes sveikti namie kur kas lengviau. Bet turint omeny tai, kad visi nori sveiko šuns, man tikriausiai teks operaciją patirti gyvenant prieglaudoje.
Jeigu pamirštume tą kojytę, visais kitais atžvilgiais esu visiškai puiki, nuostabi, draugiška mažaūgė kalytė :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.