Stela


VARDAS: Stela
AMŽIUS: 2016 03 10
DYDIS: Mažytė, sveriu vos 6 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
KASTRUOTA

Įsivaizduokit - šemininkai išvažiavo ir paliko mane kieme vieną. Be maisto, be priežiūros, be žmogaus. Vienut vienutėlę!
Ir kai jau buvau bepuolanti į neviltį iš alkio ir siaubo, pro šalį važiavo vyriškis, kuriam pasirodė keista, kad tuščiame kieme gyvena šuniukas. Negalėjo pravažiuoti ir palikti manęs, bet ir pasiimti negalėjo. Todėl net kelis mėnesius kiekvieną savaitgalį vežė man maistą. Važinėjo iš Klaipėdos į Kelmę, kiekvieną savaitgalį. Mano šuniška širdis liks visada dėkinga jam už išsaugotą gyvybę.
Jis bandė ieškoti man namų, bet nesėkmingai. Va, tada pribrendo reikalas kreiptis į Linksmąsias pėdutes. Dabar aš čia. Saugi, rami, turiu pavalgyti - kasdien! - turiu draugų, turiu kasdien mane paglostančių žmonių, tik neturiu vieno - šeimininko. Kad ir kaip keistai skambėtų po išdavystės, kurią patyriau iš prieš tai buvusio šeimininko, žmogus man yra labai reikalingas. Aš esu iš tų šuniukų, kurie gali palakioti kieme su draugais, bet galimybei pasirinkti, visada rinksiuosi žmogų. Esu be proto jauki, meili, rami ir draugiška kalytė. Turėjau skaudžią gyvenimo patirtį ir tikrai nusipelniau gerų namų. Labai tavęs laukiu, būsimas šeimininke.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.