Re


VARDAS: Re
AMŽIUS: 2022 11 26
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Draugiškas
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRACIJAI per jaunas

Viskas! Šiandien oficialiai gavau leidimą ieškot namų. Į laikiną globą atvariau socializuotis, šiandien aš jau galiu drąsiai vadintis naminiu katinu. Įrodymai šios dienos story.
Kaip galit matyt fotkėj, turiu tvirtą užnugarį. Laikina globėja liepė paminėti tai, kaip pliusą - aš pratęs gyventi su šunimis. Net labai gerai šalia jų jaučiuosi. Netgi šalia tos rudės, kur man už nugaros, nors ji nėra labai laiminga, kad aš plavinėju čia po jos namus. Kas vakarą okupuoju jos guolį. Laikina globėja neleidžia manęs išvaryt, pasikviečia ją ant sofos, o tai siutas ima. Tai čia vakar pabandžiau pasigerinti, pasiglaustyti prie jos, padėkoti už tą guolį - vos galvos nenukando! Nepatinku aš jai. Bet man vienodai, aš vis tiek nebijau. Juodasis, didysis, šuo iš vis fainas bičas. Su juo mes jau perėjom ant "tu". Vakarais susikooperuojam kaulyt maisto iš žmonių. Jis sėdi ir žiūrį, įkalęs tą šunišką žvilgsnį, aš tiesiogine to žodžio prasme prašau, taigi tam man balsas ir duotas.
Žodžiu, iš visiškai nesocializuoto, ant narvo grotų kabančio, ausis suskliaudusio, šnypščiančio, urzgiančio ir besispjaudančio katino, tapau tuo, kuris ateina pamurkti ant kelių, kuris išgirdęs, kad žmogus grįžo namo, pradeda miaukti ir prašytis išleidžiamas iš mano kambario, nes noriu pasiglaustyti. Visus žaislus iš savo kambario išsiridenu į salioną, kad būtume visis kartu. Ateinu pasėdėti, pagulėti šalia, noriu būti šalia žmogaus. Ir man jau tikrai laikas važiuoti namo.
P.S. Jei norit pamatyt mano visą socializacijos istoriją, tai ji yra Instagram storių hightlight'uose, pavadinimu DO & RE.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.