Pynda


VARDAS: Pynda
AMŽIUS: 2021 01 11
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Draugiška
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
LEKEMIJOS / IMUNODEFICITO virusų testai neigiami

Vardą užsidirbau. Manęs kitaip čia niekas dabar nevadina, nes esu nusipelniusi veikėja - švenčių proga "patvarkiau" steigėją ir jos sužadėtinį. Kietai, ane? Įsiprašiau steigėjos vyrui ant rankų. Užsikoriau visa tokia murkianti, maloni. Tas suskydo, nes toks biški katininis. Laiko mane rankose, glosto laimingas, o tada nusprendžia, kad man kaip ir reiktų jau eiti savo reikalais, prineša mane prie lentynėlės ir duoda suprasti, kad nulipčiau. Aiškins čia man! Susinervinu mažumėlę. Steigėja nepamato mano ausų padėties, ištiesia ranką manęs paglostyt, o aš be ceremonijų apkramtau jai tą ranką. Kad mažai nepasirodytų, atsisukusi dar ir jos vyrui į pirštą įsikimbu. Pati kalta, kam neperskaičiusi kūno kalbos rankas kiša! Prasideda ten visokie aimanavimai, alpimai, rankų tynimai, važiavimai į ligonines. Dabar jo pirštas kaip sardelė, jos ranka kaip bokso pirštinė. Praktiškai ranka dabar už žmogų didesnė.
Ir juokingiausia, kad visi stebisi: "Čia šita įkando? Kad žiauriai maloni katė!" Tai ir jiems buvau maloni. Žiauriai :D Bet realiai aš rimtai labai norinti bendrauti katė. Glaustausi, murkiu, mėgstu glostymą, tik aš, matyt, mėgstu lygiai tiek, kiek jo reikia man, ne daugiau ir ne mažiau.
Ai, dar keliems katinams čia irgi snukius išmaliau. Atskyrė mane nuo jų. Bet čia, žinot, smulkmena, dėl kurios gal nepulsiu į depresiją. Iš esmės, nelabai imu į galvą. Miegu ramiai, per kalėdinį baliuką tūsinau daugiau už visus, kažkaip nesijaučiu nieko blogo padariusi. Sako, žmonės dėl to kates ir myli, nes mes nesigraužiam dėl to, ką padarom. Padarėm, vadinasi, taip reikėjo.
Panašu, kad su tokiu reziumė tiesiai į katinų top'ų viršūnes. Bet aš Jums sakau, aš žiauriai maloni katė, tik su charakteriu. Ieškau rimto šeimininko, kuriam katė ir turi turėt charakterį.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.