Preila


VARDAS: Preila
AMŽIUS: 2016 10 01
DYDIS: Esu laikos dydžio ir prilaikau labai gražią figūrą
KITI GYVŪNAI: Negaliu gyventi nei su kitais šunimis, nei su katėmis
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Aš tokia minkštutė, švelnutė, lipšnutė, kad steigėja lydosi mane vedžiodama. Žmogus man Nr.1 (jei koks driežas man kelio nekerta, tada jis tampa Nr.1, bet su prigimtim nepakovosi). Aš nesitampau, į praeivius nereaguoju, jei kas mane pašnekina, priimu puikiai, jei nešnekina, irgi gerai. 
Tik esu žiauri drama queen! Aplink leteną pavadys apsisuka, ar kas kokį plauką papeša man, tai tokią dramą ištaisau, kad mergos jau veterinaro numerio ieškotų, jei nesuprastų, kad čia tik tokia jautri mano asmenybės dalis. Su manimi reikia švelniai. Aš gi dama!
Nors, jaučiu, nė vienas šuo to nepasakytų apie mane. Su jais aš tokia biški kalė. Pakeičiau kokius penkis kambariokus (patinus, aišku, kalės iškart neatlaiko mano asmens), tai visi pas mane po padu pakišti buvo, net cyptelt be mano žinios negalėdavo. Dabar su Lakiu gyvenu. Daug kas čia to Lakio bijo, o man juokas - taigi mulkis paskutinis, šoka pagal mano dūdelę ir viskas. Tai merginos galvoja, kad dėl šventos ramybės, gal geriau, kad mano būsimuose namuose aš būčiau vienintelis šuo. Nu... nes jau dabar kaip ir aišku, kas namie būtų alfa.
Tai va, ieškau namų. Prisistačiau ir iš tvirtosios, ir iš švelniosios savo pusės, tokia va spalvinga asmenybė aš esu. Tai laukiu skambučių ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.