Penelopė


Sveiki, aš Penelopė. Jau iš prigimties esu išskirtinė katytė, nes būdama katytė gimiau su „kiškio lūpa“. Bet jau greit vyksiu į veterinarinę kliniką, kuri man bus atlikta plastinė snukyčio operacija. Nors daugelis mano, kad aš ir taip labai žavi :P Vienas dėdė, kuris buvo atvykęs į prieglaudą, netgi sakė, kad po operacijos pasiims mane namo :) Taigi tikriausiai naujų namų ieškoti man nebereikės. Ir viskas dėl to, kad esu pati maloniausia katytė pasaulyje! Na, gerai gerai – viena iš maloniausių. Manęs į rankas imti nereikia, aš pati įšoku ir murkiu visiems suprantama murkimo kalba :)
Visgi į „Linksmąsias pėdutes“ atvykau ne taip maloniai. Mane atvežė toks papiktintas dėdė su šeima. Tas dėdė labai myli gyvūnus! Taip stipriai juos myli, kad grasino mane išmesti tiesiai prie prieglaudos vartų, jeigu prieglaudos darbuotojai nesutiks manęs priimti šią pat akimirką. Natalija išsigando, kad „gerasis“ dėdė taip ir padarys, todėl paėmė mane į narvelį, skirtą jūrų kiaulytei – normalūs narvai jau buvo užimti.
Ne visi supranta, kad atsakingos prieglaudos nepriima visų iš eilės tik todėl, kad nenori visų iš eilės ir pražudyti. Jeigu darželyje siaučia koks roto virusas ar gripas, tai tėveliai neveda savo vaikučių į tą darželį. Saugo. Taip ir prieglaudos darbuotojai saugo savo neskiepytus „vaikučius“ nuo naujokų, kurie gali turėti kokį nors virusą, ir neturėdami laisvo narvo nepriima naujo nepaskiepyto gyvūno, o prašo palaukti, kol tas narvukas atsilaisvins.
Bet mane priėmė :) Labai visi mane myli. Kadangi esu meilės įsikūnyjimas ir gyvenu pačiame mažiausiame narviuke, tai man glostymų tenka daugiausiai :) Visi labai jaudinasi dėl artėjančios operacijos. Juk aš būsiu pirmas kačiukas prieglaudoje, kuriam bus atlikta plastinė operacija! Būsiu kaip kokia kino žvaigždė :)
Bet kol kas esu prieglaudos žvaigždė ir numylėtinė – man ir tiek gerai!
__________________
Tel.Nr. +37062015481

Jeigu norite, galite paremti mano operaciją pervesdami šiek tiek pinigų į prieglaudos sąskaitą :) Paskirties laukelyje užrašykite „Penelopei“ ir visi jūsų siųsti pinigai bus skirti tik man :) Jeigu nenorite manęs remti, tai tiesiog laikykite kumščius, kad man viskas būtų gerai ;)
Sąskaitos duomenys:
Linksmosios pėdutės
Sąsk. Nr.: LT967300010135165888
Paramos gavėjo kodas: 303039292
Mokėjimo paskirtis: Penelopei
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.