Pedro


VARDAS: Pedro
AMŽIUS: 2016 07 01
DYDIS: Vidutinio dydžio, ūgio iki kelių
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Atvažiavau iš prieglaudos "Trys paršeliai". Ir čia ne koks prikolas ateinančios kiaulės metų proga, o rimtas reikalas. Netoli Trakų yra tokia prieglauda, kuri globoja ne šunis ir kates, o visokius kriuksinčius, mekenančius ir kudakuojančius. Labai smagi vieta! Beeet tokiems kaip aš nelabai ten priderintos sąlygos, tai aš gyvenau laikinoj globoj, bet užsibuvau. Laikina globėja nebegalėjo manęs laikyti, tai aš persikėliau čia.
Bet persikėliau su aukštuoju išsilavinimu, kuris reikalingas buto šuniui. Pirmiausia, visiškai neloju. Antra, aš esu teisingas šuo: lauke sportiškas, šoklus ir aktyvus, namie ramus, tvarkingas. Išsidūkęs kuo ramiausiai miegu savo guolyje arba... strategiškai gudriai įsliūkinu į lovą. Niekas nepyksta, nes aš fainas. Kuo puikiausiai sutariu su kitais šunimis, į kates nereaguoju. Namie esu tvarkingas, reikalus atlieku lauke. Tiesa, prieglaudoje nelaimių pasitaiko, bet ten kitos taisyklės. 
Šeimininko ieškau aktyvaus ir mėgstančio užsiimti su šuniu. Tinginiui galiu apgriauti namus šiek tiek. Nes iš nuobodulio galiu čiupti tiuninguoti kokį batą ar restauruoti baldus. Bet tai daro visi dėmesio negaunantys šunys, nepasakyčiau, kad esu labai išskirtinis šiuo klausimu.
Ieškau atsakingo žmogaus, tavęs, būsimas šeimininke?

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.