Odis


VARDAS: Odis
AMŽIUS: 9 metai
DYDIS: Vidutinio dydžio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Susipažinkit - Odis! Jis buvo vienas pirmųjų mūsų globotinių. Žmonės jį pasiėmė prieš aštuonerius metus ir dabar nutarė "grąžinti". Šitas žodis praėjus tiek metų skamba mažų mažiausiai skaudžiai. Grąžinti, lyg tai šuo vis dar būtų mūsų, ne jų. Kiek metų turi praeiti, kad žmonės nebesijaustų grąžinantys, o sakytų, kad atiduoda savo? Nors, ko gero, tie, kurie jaučia gyvūną kaip savo, niekada jo ir neatiduoda.
O “grąžinimo” priežastis klasikinė - šeimininkai persikrausto gyventi kitur. Į kitą miestą berods. Lyg tai iš namo į butą. Šių dienų kontekste, kur žmonės begdami nuo karo nepalieka ne tik savo, bet ir svetimų gyvūnų, neturėdami, kur gyventi, neįsivaizduodami, kas laukia jų ateityje, nepalieka. O čia keliasi iš vienos saugios gyvenamos vietos į kitą saugią gyvenamą vietą ir šunį atveža mums.
Bet čia jau moralizavimas, kuris nieko nekeičia. Tiesiog skaudu turint omeny, kad šuniui beveik 10 metų. Jo šansai rasti namus nėra milžiniški. O jis toks nuostabus šuo! Švelnus, jaukus, lengvas. Štai dalyvauja žygyje ir nėra nė minties, kad jis su kuo nors susipyks, kad jis kur pabėgs, kad neatsišauks. Nuostabus. Mes turėjome tokį Nojų, šalia kurio pats pajusdavai kažkokią ramybę, pasitikėjimą. Odis taip pat turi kažką tokio, kažkokį jaukumą, kuris traukia. Visiškai jokios agresijos, pykčio, principų - nuostabus geros širdies šuo. Nuostabus išduotas šuo, kurį jaučiamės nuvylę kažkada prieš daug metų neišrinkę teisingų namų. Tikimės šįkart nepadarysime tokios klaidos.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.