Oderis


VARDAS: Oderis
AMŽIUS: 2018 04 06
SKIEPO laukiu
ČIPO laukiu
KASTRACIJAI per jaunas

Visi sako, kad aš esu kačiukas iš Whiskas reklamos. Kaip suprantu, taip vadinasi mano buvusios šeimininkės tašė.
Ji atnešė mane vieną dieną į prieglaudą. Jai pasakė, kad šiandien manęs priimti negali, kad įrašys mane į eilę ir ta mergina galės atnešti mane, kai atsilaisvins vieta.
Bet kur tau! Manimi reikėjo atsikratyti čia ir dabar. Palaukė, kol kieme nebeliks žmonių ir įmetė mane per tvorą. O ten šunys laksto! Man širdis į kulnus nusirito...
Gerai, kad darbuotoja pamatė šitą veiksmą per langą ir iškart išbėgo manęs paimti. Mano šeimininkė iškart pasiplovė padus, aišku.
Pasodinti manęs nebuvo kur. Nė vienos laisvos vietos. Tai pasodino į didžiausią narvą pas tokį kačiuką. Tas kažkoks keistas. Be vienos akies. Man keistai pasirodė, tai per naktį pradraskiau jam tą akį... Va, kodėl prieglauda negali priimti kačiukų, kai nėra vietos! Nes gali nutikti blogų dalykų.
Ir prašau manęs neteisti dėl šito įvykio. Čia visai ne aš kaltas, o ta su Whiskas'o taše. Aš tik smalsus, drąsus mažas kačiukas. Jei man kas įdomu, aš pasidomiu... Ir domiuosi viskuo. Tyrinėju pasaulį. Man patinka glaustytis aplink kojas, siusti su drauge (susiradau čia tokią vieną Pupytę). Po skiepo mielai kelčiausi į namus pas šeimininkus, kurie savo katinų nemėto per tvorą.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.