Mikelandželas


Labs! Aš esu kitas broliukas nindzė Mikelandželas. Mano brolis Leonardas nepasakė, kad mes gi esam bulterjeriukai. Taip taip! Taip sakė mūsų buvusi šeimininkė. Ji labai gerai pasidomėjo apie veisles ir padarė tokią išvadą. Mūsų mamytė yra kažkokia medžioklinė fainuolė, tėvelį pažįsta tik pati mama ir štai iš tokios draugystės gimsta bulterjeriukai :D
Jeigu nesupratot, tai aš čia juokauju :D Tiksliau, juokiuosi iš buvusios šeimininkės, kuri neradusi, kur mus padėti, galiausiai sukrovė į tašę ir išmetė lauk. Geras dėdė rado mus, atvežė čia, o protingi prieglaudos darbuotojai susekė, kas mus išmetė!
Gerai, užteks apie kitus, dabar apie mane. Man neseniai sukako mėnesiukas. Esu šviežut šviežutėlis mažas šuniukas :) Ir, beje, labai gražus. Mano tos ausys!.. niekas neatsispiria :) Ant rankų galiu būti nors ir visą amžinybę :)
Tik va, nelabai dar suprantu, kokio dydžio būsiu. Kad nebūsiu mažytis, tai faktas. Bet ar būsiu biglio dydžio, ar labradoro, dar sunku suprasti. Todėl ieškau šeimininko, kuriam šunelio ūgis nesvarbu, kuriam svarbu šuniška draugystė ;)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.