Maršalas


Sveiki, aš Maršalas. Buvau Kivis, bet paskui labai smarkiai apsirgau, todėl man prireikė kovotojo vardo, tai dabar turiu ir vardą ir pavardę - esu Kivis Maršalas :)
Į prieglaudą atvažiavau jau senokai. Mane Dituvoje rado viena labai šauni mergina, palaikė savo namuose, galvojo, galbūt kažkas paims tiesiai iš namų. Kai niekam manęs neprireikė, atvežė į "Linskmąsias pėdutes". Ir labai gerai padarė, nes po kelių dienų paaiškėjo, kad sergu. Ir sirgau sunkiai... Daugelis protingai mąstančių žmonių jau siūlė manęs nebekankinti ir migdyti, bet "Linksmosiose pėdutėse" dirba kažkokie keisti žmonės, truputį trenkti per galvas, jie paklausė manęs, ar aš gyvensiu? Tai išgirdęs aš suvizginau uodegytę ir jie nusprendė, kad aš kovoju...
Mane perkrišktijo į Maršalą, toliau lašino vaistukus į veną, o "Linksmųjų pėdučių" veterinarė atvežė labai brangų vaistą. Ir jūs nepatikėsit -  aš atsistojau ant leteniukių :) Šiandien aš jau varinėjo po operacinę kaip didelis, maisto prašau pats ir jau netgi noriu mokytis komandų :) Aš pasveikau!
Kol kas dar namo vykti negaliu, dar laukiu skiepuko ir t.t., bet aš jau žinau, kad nebemirsiu, todėl pasirodau jums, kad turėtumėt laiko pagalvoti, ar norite manęs savo šeimoje.
Dabar man kažkur trys mėnesiai. Užaugęs turėčiau būti žemesnio aviganio ūgio. Kadangi buvau ligoniukas, esu vienas mylimiausių šuniukų prieglaudoje (nepykit, bet taip jau yra, kad tuos silpnesnius labiausiai myli), man yra ieškomas tik labai ypatingas šeimininkas. Jokių būdų, jokių voljerų, tik butas ir namai :) Lauksiu, kiek prireiks tavęs, būsimas šeimininke :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.