Malta


VARDAS: Malta
AMŽIUS: 2021 11 11
DYDIS: Esu tvirta merga, apie 25 kg svorio
KITI GYVŪNAI: Geriau man gyvent vienai
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Esu čia visiška naujokė, o jau straipsniai mirga su mano fotkėm. Jaučiu, kad galiu senbuvių nemalonę užsitraukt. Žinot, kaip visi mėgsta tuos naujokus, kurie per kelias savaites karjerą padaro. Bet man taip truputį vienodai rodo, tiesą sakant. Ne draugų ieškoti čia atvariau. O šeimininko.
Šiaip pagrindinė priežastis čia atvažiuot ta ir buvo, kad aš nelabai mokėjau susirast draugų. Roviausi ant visų, nesvarbu, šuo ar katinas. Atvažiavau čia iš kitos prieglaudos, iš kito miesto. Ta prieglauda daugiausiai katinus globoja. Ir į tų katinų būrį atvarau aš, kaip koks tankas. Normalu, kad merginos griebėsi už galvų ir ieškojo, kur mane perkelti. Taip atsidūriau pajūryje.
Atvažiavau iškart po sterilizacijos, su gaubtu. Tai pirmas dalykas, ką padariau - išsidraskiau pilvą. Laimei, keip tik tą dieną buvo daktariukas - sutvarkė mane, aprengė, paleido gydytis. Aha! Leisiu aš čia jiems atsipalaiduoti. Nusiplėšiau kombinezoną, nusimoviau gaubtą ir vėl išsidraskiau. Kuo mane beaprengdavo, viską sugebėdavau nusimesti. Taip tapau šuo, davęs daugiausiai darbo merginoms ir veterinarui.
Kai pagaliau tas pilvas sugijo, prasidėjo mano mokymai. Pirma ir pagrindinė pamoka buvo bendravimas su šunimis. Supažindino mane su vienu, paskui su kitu šuniu ir merginos pastebėjo, kad aš ne tiek puolu tuos šunis, kiek bandau žaisti su jais. Bet, matyt, nelabai tų šunų prieš tai buvau mačiusi, tai mano tie žaidimai gruboki. Jie į tai, aišku, sureaguoja, o kadangi nelabai suprantu jų kūno kalbą, tai jų reakcija iššaukia mano pyktį ir kyla konfliktas. Panos tai suprato anksčiau už mane, todėl pakišo man kitą panašų tipelį, kuris irgi, atseit, puldinėja šunis. Tai mudu su juo supratom vienas kitą, susišnekėjom ir dabar net gyvenam kartu.
Tai va! Galiu aš bendraut su tais šunimis. Gyventi turbūt geriau vienai. Su katėm irgi rizikuot nebūtina. Užtat žmones myliu visus. Esu užkietėjusi aktyvistė, bet mano pirmas gimtadienis tik lapkričio 11 d., tai tas aktyvumas ir jaunatviška energija yra visiškai normalu. Ieškau rimto šeimininko, kuriam patinka kietos mergos!

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.