Macha


VARDAS: Macha
AMŽIUS: 2016 04 01
IŠSKIRTINIS BRUOŽAS: Neturiu vienos leteniukės. Bet gyventi man tai netrukdo
SKIEPYTA
ČIPO laukiu
KASTRACIJOS laukiu

Aš esu labai kieta! Nors į žemę remiuosi trim letenom, net negalvoju savęs gailėtis ir šnypšti kažkur pakampėj. Esu aktyvistė, optimistė, kompanijos siela. 
Mano istorija labai ilga, tai pasistengsiu nesiplėsdama papasakoti. Esu dar kačiukas, man dar tik aštuoni mėnesiai. Gyvenau lauke. Kadangi esu kieta merga, net su trim kojom išsikovojau savo vietą. Tada sutikau vieną gerą tetą. O be to, kad esu kieta aš dar ir labai meili. Tai tuo savo meilumu ją iškart pavergiau ir ji nebegalėjo manęs lauke palikti. O visam laikui namo parsinešti irgi negali, nes vyras alergiškas katėms. Žodžiu, pas ją svečiavausi neilgai, bet per tą laiką mes ir pas veterinarą nuvažiavom, ištyrė mane nuo visokių ligų - esu sveika, stipri ir patenkinta. Namie išmokau visų svarbiausių dalykų - daryti į dėžutę, galąsti nagus į draskyklę ir susirangyti tokiom pozom, kad šeimininkui nuotaika praskaidrėja kaip mat :) 
Gali vaikščioti trim, keturiom ar net penkiom kojom -  kai širdis atvira džiaugsmui ir meilei, tai netrukdo ;) Jeigu tavo širdis atvira meilei, tau būtinai reikia į šeimą priimti mane ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.