Loba


VARDAS: Loba
AMŽIUS: 2019 04 15
DYDIS: Esu nemaža mergina, sveriu 27 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
TURIU EUROPASĄ

Loba iš ispanų kalbos išvertus reiškia vilkė. Aš iš Ispanijos ir atvažiavau. Ten beveik metus niekam manęs net nerodė, nes aš mokiausi nebijoti žmogaus. Nenorėjau, kad mane glostytų, liestų ar į mane žiūrėtų. Paniškai bijojau lipti į mašiną. Todėl ir atvažiavau čia, būtent į Linksmąsias pėdutes, nes čia yra šunų elgsenos specialistė, kuri ne vieną bailiuką išmokė nebijoti. Bet aš turiu padėkoti savo buvusiai prieglaudai, nes aš jau atvažiavau čia daug drąsesnė, neturiu tokios baimės, jei kada noriu, pati prieinu pasisveikinti, palaižyti ranką, leidžiuosi paglostoma, galiu būti vinoje patalpoje su žmogumi, išėjusi pasivaikščioti iš vis atsipalaiduoju, einu uodegą iškėlusi, laiminga. Kadangi nuo atvykimo čia man vis siūlomi smagūs dalykai, iki kurių reikia pavažiuoti, aš jau nebepanikuoju, kai reikia lipti į mašiną. Paskutinį kartą netgi pati užkėliau leteniukes. Kasdien gyventi vis smagiau ir smagiau! 
Su šunimis iš vis gerai sutariu. Nenoriu girtis, bet man atrodo, kad aš puikiai skaitau jų kūno kalbą. Dažniausiai nusileidžiu, jei koks isterikas bando mane pagąsdinti. Man buvo atliktas ir katinų testas. Panašu, kad jį išlaikiau. Man katinai tikrai įdomūs, uostau, žiūriu, bet nekirba mintis jų medžioti ar gąsdinti. Vienas netgi bandė duoti man į dantis. Du kartus! Abu kartus atsitraukiau, nedaviau atgal. Tiesiog nusprendžiau, kad su kvailiu nereikia susidėti.
Esu gera matematikė. Jei išeinam pasivaikščioti, pavyzdžiui, šešiese ir kažkas iš bandos dingsta, mane apima panika, man iškart atrodo, kad turiu surasti, parvesti atgal. Nemėgstu, kai kažkas yra pririžtas, iškart noriu išlaisvinti. Pati irgi. Su pavadžiu galiu vaikščioti, nieko tokio, bet pririšk mane kažkur ir palik - aš išeisiu iš proto ir pasistengsiu, kad išeitum tu. Čia taip bandau pasakyti, kad jokioms grandinėms aš nesu skirta. Tiesa, gerokai tampausi vedžiojama su pavadžiu, tai merginos su manimi naudoja petnešas nuo tempimo, Sako, kad kaip ranka nuima visus tampymusis. Griežtas priemones su manimi naudoti griežtai nebūtų galima. Su niekuo jų nereikėtų naudoti, bet tokiai jautriai asmenybei, kaip aš, tai tikrai stipriai pakenktų.
Paleisti manęs taip pat negalima. Nebent šeimininkas sukurs su manimi tikrai stiprų ryšį ir pajus pasitikėjimą. Aš manau, kad aš būsiu iš tų šunų, kuris nemėtys meilės visiems iš eilės, o visą ją atiduos vienam svarbiausiam žmogui.
Ir man atrodo, kad su manimi namie nebus liūdna. Aš jaučiuosi protinga, smalsi ir mąstanti asmenybė. Šiandien pamačiau pravirą spintelę su įdėtais į spinelę raktais, tai sugalvojau, kaip atidaryti ir išuostyti, kas padėta viduje. Aš esu išskirtinis šuo. Norėčiau šeimininko, kuris suprastų tokius šunis kaip aš. 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.