Klaidas


VARDAS: Klaidas
AMŽIUS: 2015 11 09
DYDIS: Esu nemažas šuo, sveriu 20 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Aš tiek kartų keičiausi ir keičiau savo strategiją, kad nepuoliau prisistatinėti, nes galėjo tekti keisti tą prisistatymą. 
Pirmą mano atvykimo dieną merginoms plyšo širdis dėl manęs. Aš buvau toks išsigandęs, kad kritau tiesiog kieme po akmeniu ir atsisakiau kur nors eiti. Tiesiog atsiguliau lauke ir ten likau nakčiai. Man atrodo, kad iki tol gyvenau tamsoje. Kažkur uždarytas, nematęs saulės šviesos, todėl viskas, ką pamačiau, mane baugino. Palaipsniui nurimau. Pradėjau atsipalaiduoti, bet baimė niekur nedingo. Tada pradėjau gintis. Būdavo, kad užurgzdavau, jei kas mane staigiau paliestavo, pagąsdindavau. Baimės taip greit nėra išvaromos iš šuns, jei jis arba patyrė skriaudas, arba nepatyrė gyvenimo.
Šiandien aš esu tas šuo, kurį merginos pirmą nori imti į pasivaikščiojimą, nes aš esu tas lengvas pasivaikščiojimų draugas: mane gali paleisti, aš einu ten, kur eina mano žmogus, nesiveliu į konfliktus ir sustojus visada jaukiai įsitaisau šalia. Vienintelis dalykas, kuris liko iš praėjusio gyvenimo, tai mano baimė, kai kažkas liečia antkaklį. Tai normalu. Gyvenime prieš tai šita vieta buvo skaudžiausia man ir mano draugams, kai į kaklą įaugusi virvė nuolat pjaudavo kaklą. Aš užpykstu, bet čia pat pats tuoj pat susinepatoginu savo pykčio, nes aš esu labai geras šuo. 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.