Juanis


Aš esu nuomininkas viename bute. Tikėjausi, kad greit persikelsiu į nuolatinius namus, bet kaip nesulaukiu šeimininko, taip nesulaukiu. Dedu skelbimus, siuntinėjus savo gyvenimo aprašymą - niekas nieko. O aš toks fainas katinas!
Su manim galima žiūrėti serialus jaukiai įsitaisius ant sofos. Jau mačiau visus "Draugų" ir "Kaip susipažinau su tavo mama" sezonus. Gyvenant su manim galima drąsiai turėti šunį, nes aš esu gyvenęs su įvairiausio dydžio, amžiaus ir kilmės šunimis. Aš netgi galiu gyventi su vaikais, nes ne tik nelįsiu jiems į akis, bet ir mokėsiu meistriškai pasislėpti, jei mane norės terorizuoti. Vienintelis, su kuo negaliu gyventi - tai kiti katinai. Viskas! Daugiau jokių pareikalavimų ir jokių minusų.
Esu katinas, kuris niekada neįbrėž, nesušnypš, neįkyrės. Saviems esu atsidavęs, svetimiems neįkyriu. Esu super katinas, kuris niekaip neranda namų.

VARDAS: Juanis
AMŽIUS: 2011 04 01
SVEIKATA: Esu leukemijos viruso nešiotojas. Maždaug prieš metus gavau interferono kursą, po kurio jaučiuosi kuo puikiausiai. Esu sveikas, bet negaliu gyventi su kitais katinais.
SKIEPYTAS
KASTRUOTAS

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.