Forsas


Sveiki ! Aš esu Forsas, tik nepagalvokite klaidingai - tai mano vardas, bet ne gyvenimo būdas ;)
Man yra cieli 6 metai. Prieš tai penkerius metus gyvenau bute su dviem mažais vaikučiais. Tada šeimininkai išvyko gyventi į užsienį ir atidavė mane į Linksmąsias pėdutes. Gana greit radau naujus namus. O kaip kitaip? Aš gi toks atletiškas, gražus vaikinas.
Praėjo metai ir aš vėl prieglaudoje. Ir vėl ne dėl savo kaltės - išsiskyrė mano šeimininkai ir niekaip nenutarė, kas apsiims mano globėjų teises. Ilga ir visai neįdomi istorija.
Trumpiau tariant dabar aš tiesiog ieškau naujų šeimininkų, kurie galėtų skirti man daug laiko, kurie mane vežtųsi į miškus, prie jūros, pas gimines ir laikytų tikru šeimos nariu.
Kaip ir sakiau, augau su vaikais, myliu juos, jie dažnai skiria šunims laiko ir malonių prisilietimų, namų negriaunu, reikalus atlieku lauke, nepuolu į konfliktus su visais šunimis iš eilės.
Be to, žinau, kad dėl tokių kaip aš, puola visi skambinti ir rašinėti, bet turiu perspėti, jog aš nesu veislinis, esu mišrūnas :P Ir negana to, jog esu beprotiškai gražus mišrūnas, neieškau šeimininko tokio, kuriam tiesiog reikia gražaus šuns. Prie gražių žmonių (ne visada turi būti graži išorė ;) ), visi šunys tampa gražiais ;)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.