Fibi (VIDEO)





Maždaug prieš tris mėnesius gimiau savo mamytei miške. Kurį laiką augau ten savo kelyje nesutikdama jokių žmonių, netgi grybautojų. Vieną dieną, tik atšventusi Naujuosius metus, mano mamytė nusprendė parodyti mane ir tris mano brolius žmonėms. Buvom dar visai mažiukai ir labai išsekę. Iš tikrųjų, tai kažin ar būtumėm išgyvenę, jeigu ne toks geras dėdė, kuris davė mums pavalgyti ir netgi laikinai "išnuomavo" savo šiltnamį, kuriame galėtume pasislėpti nuo vėjo. Pasirodo, dvikojai padarai, kuriuos Baltoji Iltis vadino Dievais, yra geri, tik mano mažytei širdelei reikėjo šiek tiek laiko, kad imčiau visiškai tuo Dievu pasitikėti.
Dabar aš jau visiškai normalus naminis šuniukas :) Kai mane nuvežė į kliniką sterilizuoti, aš susipažinau su kitais žmonėmis, kurie galiausiai tapo mano laikinais globėjais. Jau savaitę glaudžiuosi jų namuose ir kasdien vis išmokstu ką nors naujo :)
Mano mamytė yra šiek tiek mažesnė už haskį, taigi ir aš galvoju augti maždaug haskio ūgio. Esu tobulai graži! Čia ne aš taip sugalvojau, čia visi taip sako. Tiesiog kaip saldainis :)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.