Dryžė


DOSJE:
Vardas: Dryžė
Amžius: 3 mėnesiai
Kilmė: gimusi iš meilės
Atvykimo į prieglaudą priežastys: neišdalinta vada

 

ISTORIJA:          

Anketoje, kurią reikia pildyt atiduodant gyvūną, aš vadinuosi "neišdalinta vada". Tai reiškia, kad niekur nieko neprisidirbau, niekas niekur neišvažiavo ir niekas manęs neišsižadėjo. Tiesiog mano mamytė po audringo romano su kokiu nors tvirtu vyrišku katinu susilaukė mažiukų, kitiems šeimininkai rado namus, o man namų ir nebeliko.

Dabar man trys mėnesiai ir nors daugelis mažų kačiukų dažniausiai savo charakteriu yra panašūs vienas į kitą, aš visgi išsiskiriu iš jų visų. Prieš tai gyvenusi namie, aš esu išskirtinai inteligentiška, meili ir visa tokia tvarkinga, tvarkinga. Kadangi žmogaus rankos man nuo pirmų minučių nėra svetimos, aš jau pirmąją atvykimo į prieglaudą dieną rami jaučiausi tik ant žmogaus rankų. Esu be galo meili. Dėmesį rodau ne įkyriai, o protingai ;)
Kol gyvenau su mamyte, o visokie nepažįstami dėdės ir tetos atvykdavo, pasiimdavo mano broliuką ar sesutę ir išvykdavo mane palikę, aš džiaugdavausi, nes galėdavau toliau glaustis prie mamytės. Dabar mamytės nebeturiu. Ir nors gyvenu ne viena ir buvimu čia nesiskundžiu, bet labai trūksta kažko, prie ko bet kada panorėjusi galėčiau prisiglausti. Todėl nusprendžiau, kad man reikia rasti žmogiškąją mamą, kuri mylės, saugos, globos... Jei tu ta "mama", tai atvažiuok ir pasiimk mane :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.