Diva


VARDAS: Diva
AMŽIUS: 2014 05 20
DYDIS: Rotveilerės dydžio
SANTYKIAI SU GYVŪNAIS: Nesutariu nei su šunimis, nei su katinais. Namie galiu ir noriu būti vienintelis šuo
SKIEPYTA
ČIPUOTA
KASTRUOTA

Mano buvę šeimininkai pardavė butą, susirinko būtiniausius savo daiktus, o mane... išmetė į lauką ir paliko tiesiog daugiabučio kieme... Kurį laiką lodavau prie savo laiptinės durų, kol kažkas atidarydavo duris. Aš įeidavau į vidų ir susirangydavau prie savo buvusio buto durų.
Laimei, naujas buto šeimininkas atvežė mane į prieglaudą. Bet ir čia man visiškai ne vieta. Neradau draugų šunų tarpe. Man su šunimis neįdomu. Į konfliktus nesiveliu iš pagarbos dirbantiem žmonėm, bet tūsinti su tais kvailiais aš nenoriu. Vienintelis įdomus dalykas - tai tas plokščiaekranis televizorius, kuris visą parą transliuoja prieglaudos katinų realybės šou. Pagainiočiau aš tuos katinus, jei kas leistų!
Turbūt jau supratot, kad su katinais gyventi negaliu. Su šunimis gyventi galiu, bet netrykštu dideliu noru. Vienintelis, ko man tikrai reikia, tai žmogus! Aš esu žmogaus šuo. Steigėja sako, kad aš esu lengviausiai sukalbamas šuo prieglaudoje. Aš paklusni, susikoncentravusi, atsidavusi. Man labai, labai reikalingas šeimininkas!
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.