Dina (Suomija)


VARDAS: Dina
AMŽIUS: 2019 01 16
DYDIS: Mažiukė, sveriu tik 8,5 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Atvažiavom čia su broliu. Būtumėt matę tą brolį, nepatikėtumėt, kad mes išvis giminės. Atvažiavom, nes mirė mūsų šeimininkė. Užuojautos nereikia. Šuns gyvenime tai ne visada nelaimė. Neretai tai šuniui galimybė pakeisti gyvenimą. Mums pasisekė, mes, dar būdami visai jaunučiai, galėjom atsikratyti grandinių. Taip taip, aš, tokia mažiukė, gyvenau prie būdos. Brolis pasigaudė priebūdinio šuns bendravimo manierų. Aš - tik kuklumo. Man reikia gerai apuostyt naują žmogų, kol galiu leisti jam paliesti mano gražų kailiuką.
Turiu pripažinti, kad esu nefotogeniška. Norit tikėkit, norit ne, bet aš daug gražesnė, nei nuotraukoj. Tokia faina jauki laputė.
Kažkas ten iš šeimininkės giminių išreiškė norą, kad mudviem ieškotų vienų namų, nes mudu labai pripratę vienas prie kito. Aš išreiškiau norą pagaliau gyventi atskirai, nes jis buvo gerokai užsisėdęs ant manęs. Ir mano noras buvo išgirstas! Jis jau turi namus, yra namais kvepiantis šuo. O aš dar tik ieškau. Galbūt pasiseks rasti tokius pat gerus, kokius rado broliukas.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.