Dina


Esu tikrų tikriausias top modelis, aš jums sakau. Man sako: „Nueik į guolį, papozuok.“ Aš ir einu, ir pozuoju :) Kaip geriau? Kad atsigulčiau? Gerai, atsigulsiu :) Galiu ir leteniukes vieną ant kitos sudėti, galiu atsisėsti, galiu pasisukti profiliu, galiu anfas, galiu pabučiuoti šalia sėdinčią mergaitę, galiu šiaip pabūti, kol fotoaparatas sufokusuos mano smėlio spalvos snukytį su didžiulėm akim :) Visi sako, kad aš faina ir aš tuo tikiu, nes gi gera manyti, kad esi nepaprastas :)
Tiems, kuriems įdomi mano patekimo į prieglaudą istoriją galiu pasakyti, kad namučius teko palikti dėl mažiausiojo mano šeimininko sveikatos. Mano šeimininkų vaikutis buvo alergiškas šunims :( Gaila mažylio, kad turi būti alergiškas pačiam gražiausiam sutvėrimui šemėje – šuniukui.
Jeigu kas dar nesuprato, tai a
š esu toiterjero veislės kalytė. Man pusantrų metukų. Kaip toiterjeriukė esu tikrai išskirtinė merga. Dažniausiai tokie mikroskopiniai mažyliai būna sunkiai įžiūrimi, bet tikrai dažnai girdimi. Aš esu išimtis iš taisyklės. Mano balso chėbrai prieglaudoje dar neteko girdėti. Netgi kai išsigąstu kokio didelio juodo pirmą kartą matomo šuns, aš nepuolu laidyti gerklytės, tik laikausi atokiau ir retkarčiais padrebinu kinkutes. Esu protinga, visada pasitempusi ir labai miela merga. Mane čia myli visi, tikiuosi, kad pamilsi ir tu, būsimas šeimininke ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.